دبیرستان در کانادا

تحصیل در دبیرستان کانادا سیستم آموزشی کارآمد و پیشرفته در مدارس کشور کانادا تعداد زیادی از خانواده‌ها را برای ثبت‌نام فرزندشان جهت تحصیل در مقطع دبیرستان به عنوان یکی از مهم‌ترین پایه‌های تحصیلی در مدارس کانادا ترغیب می‌کند. دبیرستان، دوره‌ای است که دانش‌آموزان، باید با یک انتخاب درست، مسیر خود را برای آینده شغلی و تحصیلی رقم بزنند. تحصیل در مدارس کانادا برای بسیاری از اشخاصی که می‌خواهند در جهت رشد و شکوفایی استعداد خود گام بردارند مرحله حساسی است. برای تعداد زیادی از متقاضیان تحصیل در دبیرستان‌های کانادا سوالاتی در رابطه با شرایط تحصیل، هزینه‌ها و سیستم آموزشی حاکم بر این مقطع تحصیلی ایجاد می‌شود.
اقامت یونان

دبیرستان در کانادا

نظام آموزشی در دبیرستان‌ های کانادا

سیستم آموزشی در دبیرستان‌های کانادا، تحت نظارت دولت فدرال و مدیران استانی قرار دارد. در هر یک از ایالات کانادا ممکن است با توجه به موقعیت ایالت و زبان رایج در آن، شیوه آموزشی متفاوتی در دبیرستان‌ها اعمال گردد. اما به طور کلی شیوه آموزشی در ایالات مختلف کانادا خیلی دور از یک‌دیگر نیستند و همگی از یک خط مشی که توسط دولت مرکزی کانادا تعیین شده پیروی می‌کنند.

دانش‌آموزان در مقطع دبیرستان، هر سال تحصیلی خود را با آغاز ماه سپتامبر شروع می‌کنند و در ماه ژوئن به آن پایان می‌دهند. در بریتیش کلمبیا، مانیتوبا و آنتاریو، دانش‌آموزان دوره دبیرستان را در 18 سالگی پشت سر می‌گذارند و برای ورود به کالج یا دانشگاه آماده می‌شوند اما در سایر ایالات مانند ساسکاچوان، آلبرتا، پرنس ادوارد آیلند و کبک کانادا، دوره دبیرستان در 16 سالگی به پایان می‌رسد.

 

تحصیل در دبیرستان های کانادا

در حال حاضر کانادا یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین مقصدهای مهاجرتی برای تحصیل در دوره دبیرستان به شمار می رود و تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان خارجی که قصد تحصیل در این مقطع دارند، کانادا را به عنوان بهترین کشور دنیا برای تحصیل در دبیرستان به حساب می آورند. هم مدارس دولتی، هم خصوصی و هم شبانه روزی کانادا در مقطع دبیرستان، پذیرای دانش آموزان بین المللی در این مقطع تحصیلی هستند تا پس از تکمیل دوره تحصیل اجباری خود، برای آموزش در مقاطع بالاتر آمادگی پیدا کنند.

در طی سال های اخیر، تعداد دانش آموزان بین المللی که قصد تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان داشته اند، به شدت رو به افزایش بوده و آمارشان دائما در حال بیشتر شدن است. در رابطه با این موضوع، باید اظهار کنیم که در طی بیش از پنج سال اخیر، میزان ثبت نام دانش آموزان خارجی در دبیرستان های کانادا، ۵۵ درصد افزایش داشته است.

  • تحصیل در دبیرستان های کانادا فرصت مناسبی برای دانش آموزان خارجی است.
  • میزان ثبت نام دانش آموزان خارجی در سال های اخیر به شدت رو به رشد بوده و در سال تحصیلی ۲۰۱۸/۲۰۱۹ به ۴۰ هزار نفر در سال رسیده است.
  • شمار کل دانش آموزان خارجی در سال ۲۰۱۹ تقریبا بیش از ۶۴۲ هزار نفر بوده و تا کنون بیشتر هم شده است.

سیستم آموزشی در مدارس و دبیرستان های کانادا، به خوبی در سطح بین المللی شناخته شده و به یک جایگاه بسیار ارزشمند رسیده است. در سال ۲۰۱۹ تخمین زده شد که بیش از ۶۴۲ هزار دانش آموز بین المللی در کانادا مشغول به تحصیل بودند و به واسطه امکانات آموزشی پیشرفته و مدرنی که در این کشور وجود دارد، این آمار هر سال رو به افزایش است.

دانش آموزان بین المللی در مقطع دبیرستان و مقاطع دیگر، از احترام و ارزش بالایی در مدارس کانادا برخوردارند و علاوه بر این، هم دولت فدرال و هم مقامات استانی این کشور، دائما در تلاش هستند تا با فراهم کردن زمینه های مناسب، تعداد بیشتری از دانش آموزان خارجی را به این کشور جذب کنند و به آن ها کمک کنند که حتی پس از اتمام دوره تحصیل‌شان نیز در کانادا بمانند.

 

دبیرستان های کانادا

  • در کانادا، مقطع دبیرستان با اسم دوره دوم متوسطه نیز شناخته می شود.
  • چهار یا شش سال پایانی دوره تحصیل اجباری دانش آموزان در کانادا در دبیرستان سپری می شود.
  • دبیرستان در کانادا معمولا از کلاس نهم شروع می شود و در کلاس دوازدهم با دادن مدرک دیپلم به اتمام می رسد (به غیر از کبک که دبیرستان را از کلاس هفتم شروع و در پایه یازدهم به اتمام می رساند).

دانش آموزان پس از اتمام دوره تحصیلی خود در مقطع دبیرستان، می توانند در سن ۱۷ یا ۱۸ سالگی وارد کالج یا دانشگاه شوند. معمولا در چند سال اول دوره دبیرستان در کانادا، دانش آموزان باید دروس اجباری زیادی از جمله ریاضیات، مطالعات اجتماعی، زبان و علوم پایه را پشت سر بگذارند. اما پس از گذشت چند سال از شروع دوره دبیرستان، آن ها بر اساس تمایل و علایق خود، آزادی عمل بیشتری در انتخاب درس ها به دست می آورند.

می توان گفت تعداد زیادی از واحدهای درسی که در سال های پایانی دوره دبیرستان به دانش آموزان اعطاء می شود، برای آماده کردن آن ها جهت وارد شدن به بازار کار و یا برنامه های تحصیلات تکمیلی ارائه می شوند. در نهایت، به دانش آموزانی که تعداد واحدها و دوره های تحصیلی اجباری و اختیاری لازم را پشت سر بگذارند، مدرک دیپلم اعطاء می شود.

ایستگاه تجربه تراست!

  • هزینه تحصیل در مدارس کانادا بسیار متفاوت است؛ قبل از انتخاب مدرسه درباره امکانات و هزینه های آن به صورت دقیق تحقیق کنید.
  • درصورت انتخاب روش Home Stay، از وکیل خود بخواهید که خانواده را به شما معرفی کند و حتما از همان ابتدا از حق و حقوق خود آگاهی کامل کسب کنید.
  • بهتر است دانش آموز در سطح نسبتا خوبی از زبان قرار داشته باشد؛ زیرا معمولا پذیرش در دبیرستان ها تا سطح مشخصی بدون مدرک زبان امکان پذیر است.
  • برای تعیین سطح زبان دانش آموز ابتدا آزمونی از او می گیرند، سپس کلاس های مدرسه متناسب با آن سطح ارائه می شوند. دانش آموزان یک کلاس در یک سطح قرار دارند.
  • برای تقویت زبان فرزند خود قبل از مهاجرت، می‌توانید او را به خواندن کتاب یا دیدن فیلم به زبان انگلیسی تشویق کنید.
  • حتما درباره رتبه بندی، تعداد دانش آموزان موفق و مسائل و مشکلات مدرسه موردنظرتان در اینترنت با وزارت استانی که در آن قرار دارد سرچ کنید.
  • در کانادا حجم اطلاعات آموزشی کمتر است؛ در نتیجه زمان اختصاص یافته برای فهم عمیق و کاربردی دروس بیشتر است.
  • به دلیل مهاجرپذیر بودن کانادا، فرزند شما در مدارس به راحتی می تواند دوست پیدا کند و با فرهنگ های مختلف آشنا شود.
  • از واحدهای درسی مقطع دبیرستان در کانادا، کارهای داوطلبانه است که به دانش آموز کمک می کند وارد اجتماع شود، کار کردن را یاد بگیرد و خود را برای شغل موردعلاقه‌اش آماده کند.
  • هر ساله در مقطع دبیرستان باید 8 درس انتخاب شود؛ 4 درس عمومی و 4 درس هم مطابق با علایق شخصی و رشته مورد علاقه دانش آموز.
  • اگر دانش آموزی نتوانست مسیر تحصیلی و شغلی موردعلاقه خود را تا زمان مشخص تعیین کند، می تواند یک سال بیشتر در دبیرستان بماند.
  • اگر دانش آموزی رشته ای را انتخاب کرد و بعد پشیمان شد، می تواند دوباره دروس رشته موردعلاقه اش را بخواند و سال بعد به دانشگاه برود.
  • اگر دانش آموزی بخواهد مستقیما پس از دبیرستان وارد بازار کار شود، باید پس از دبیرستان، به دو سال تحصیل در کالج و گذاراندن دروس رشته موردنظر خود بپردازد، سپس وارد بازار کار شود.
  • تحصیل در کانادا برای دانش آموز فواید زیادی دارد؛ اما لزوما در دریافت اقامت دائم برای والدین کمکی نمی کند.
  • مدارسی که دانش آموزان بین المللی بیشتری در آنها تحصیل می کنند، انتخاب بهتری برای تحصیل فرزندان شما هستند.
  • انجام پروژه های مختلف گروهی در مدارس کانادا، معاشرت و برقراری ارتباط با افراد مختلف را به دانش آموزان آموزش می دهد.
  • تبدیل ویزای توریستی به ویزای دانش آموزی، برای کسانی که ویزای توریستی کانادا دارند، از داخل کانادا امکان پذیر است.

انواع دبیرستان در کانادا

انواع دبیرستان ها در کانادا عبارتند از:

  • دبیرستان های دولتی کانادا
  • دبیرستان های خصوصی (شامل مدارس ویژه مذهبی، ورزشی، مدارس ویژه برای دانش آموزان استثنایی و…)
  • دبیرستان های شبانه روزی

کانادا دارای یکی از بهترین عملکردها در زمینه رشد و پرورش دانش آموزان در مقطع دبیرستان و سایر مقاطع تحصیلی است. بنابراین، چندان مهم نیست که خودتان و یا فرزندتان در کدام نوع از مدارس این کشور تحصیل کنید. زیرا در هر صورت، از مزیت های بسیار پرشماری بهره مند خواهید شد که دستیابی به آن ها در کشورهای دیگر این منطقه و یا سایر نقاط دنیا به این راحتی ممکن نبوده و یا نیازمند هزینه بسیار زیادی می باشد.

بنابراین، می توان با قاطعیت ادعا کرد که کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای تحصیل در مقطع دبیرستان است. در حقیقت، باید اعلام کنیم که فرستادن فرزندتان به کانادا برای تحصیل در مقطع دبیرستان، یکی از بهترین روش های ممکن برای آماده سازی وی جهت ورود به کالج و دانشگاه در مقاطع بعدی است.

 

آمارها نشان می دهند نوجوانانی که تحصیلات خود در مقطع دبیرستان یا حتی مقاطع قبل از آن را در کانادا سپری کرده باشند، در بین هم سن و سالان خود در سایر نقاط دنیا، بسیار تحصیل کرده تر هستند و از سطح دانش بسیار بالاتری برخوردار می باشند.

  • بر اساس اعلام سازمان همکاری توسعه اقتصادی (OECD)، کانادا ششمین کشور برتر دنیا در مهارت خواندن است.
  • در مباحث ریاضی، در رتبه دوازدهم دنیا قرار دارد
  • در زمینه علوم جزو هشت کشور برتر دنیا است
  • در مجموع، برای تحصیل در دوره دبیرستان، کانادا دومین کشور برتر دنیا می باشد.

دبیرستان های کانادا دارای انواع و اقسام مختلفی هستند و از جنبه های زیادی هم می توان آن ها را دسته بندی کرد (مانند مدارس مذهبی، ورزشی و…). اما همه ی آن ها در سه دسته بندی کلی قابل تقسیم هستند که در ادامه هر یک از آن ها را برای شما شرح می دهیم.

دبیرستان های دولتی کانادا

پرشمارترین دبیرستان های کانادا، دبیرستان های دولتی هستند. تعداد بسیار زیادی از آن ها در سرتاسر کانادا وجود دارد و بخش عمده ی آن ها نیز اکنون اجازه ورود دانش آموزان خارجی به برنامه های تحصیلی خود می دهند. مدیریت دبیرستان های کانادایی که بودجه خود را به صورت عمومی به دست می آورند، به هیئت های منتخب مدارس سپرده می شود که در سطح محلی اداره می شوند. این یعنی برنامه آموزشی و تحصیلی آن ها در استان های مختلف کانادا متفاوت است و همین امر موجب تفاوت در سیستم مدیریت و آموزش آن ها می شود.

تقریبا تمام دبیرستان های دولتی کانادا، دانش آموزان دختر و پسر را در کلاس های مشترک قرار می دهند و فقط برنامه های روزانه ارائه می کنند. علاوه بر این، دانش آموزان دبیرستانی خارجی در اغلب مناطق کانادا می توانند انتخاب کنند که به زبان انگلیسی یا فرانسوی یا هر دوی آن ها تحصیل کنند. بعضی از استان ها یک سیستم مدرسه جداگانه ارائه می دهند که شامل کلاس های مذهبی است و بخشی از سیستم مدارس دولتی می باشد که برای همه آزاد است.

بسیاری از والدین در کشور های مختلف دنیا، نوجوانان خود را برای تحصیل در خارج از کشور به کانادا می فرستند. آن ها با انجام این کار، تجربه زندگی در کانادا را در اختیار فرزندان خود قرار می دهند، آن ها را با آداب و رسوم و فرهنگ این کشور آشنا می کنند، یک تجربه خاطره انگیز برای تمام عمر خود به آن ها می دهند و مهم تر از همه، فرصت کسب تحصیلات برجسته و بسیار سطح بالایی به آن ها می دهند. بنابراین، می توان چنین جمع بندی کرد که دبیرستان های دولتی کانادا:

  • پرتعدادترین دبیرستان ها در کانادا هستند.
  • تحصیل در آن ها برای دارندگان اقامت دائم کانادا کاملا رایگان است.
  • امکان تحصیل دانش آموزان خارجی در آن ها فراهم است.
  • توسط هیئت های استانی و محلی اداره و تامین بودجه می شوند.
  • در کلاس های درس، دختران و پسران در کنار یکدیگر هستند.
  • فقط به صورت روزانه دایر می شوند.
  • امکان انتخاب تحصیل به زبان فرانسوی، انگلیسی و یا هر دو در آن ها وجود دارد.
  • کلاس های فوق برنامه زیادی برگزار می کنند.
  • امکان آشنایی با فرهنگ ها و آداب و رسوم ملل مختلف به سبب وجود ملیت های مختلف
  • کلاس های بزرگ در آن ها فراهم است.
  • امکان دستیابی به تجهیزات و امکانات بزرگ برای فعالیت های فوق برنامه را دارند.

 

دبیرستان های خصوصی کانادا

برخلاف مدارس و دبیرستان های دولتی، درس خواندن در مدارس خصوصی هزینه دارد و شامل شهریه است. مدارس خصوصی موظف هستند که همان برنامه تحصیلی و آموزشی که در مدارس دولتی وجود دارد و توسط سازمان های استانی و محلی تهیه و تنظیم می شوند را ارائه کنند. این یعنی کلیت تحصیل در مدارس و دبیرستان های خصوصی و دولتی کانادا با یکدیگر یکسان است. اما چه چیزی زمینه ساز تفاوت بین آن ها شده است؟

اول از همه، ظرفیت و اندازه کلاس ها در دبیرستان های خصوصی کم تر از دبیرستان های دولتی است. علاوه بر این، دانش آموزان دبیرستان های خصوصی ممکن است از یک سری برنامه های آموزشی منحصر به فرد که فقط مختص برخی از مدارس می باشد، بهره مند شوند. به عنوان مثال، برخی از مدارس خصوصی علاوه بر مباحث درسی و آموزشی رایج در منطقه یا استان خود، یک سری برنامه های آموزشی مذهبی نیز برای دانش آموزان در نظر می گیرند.

همچنین، گاهی اوقات مدارس خصوصی فقط مختص دختران و یا پسران هستند. مدارس شبانه روزی، مدارس جایگزین، برنامه های آموزشی بین المللی، برنامه های ورزشی ویژه و یا مداس ویژه ی دانش آموزانی که دارای معلولیت های جسمی یا ذهنی هستند، همه در کانادا جزو مدارس خصوصی به حساب آورده می شوند. برای جمع بندی این بخش می توان گفت دبیرستان های خصوصی کانادا:

  • شامل هزینه و پرداخت شهریه هستند و تحصیل در آن ها کاملا رایگان نیست (اگر بورسیه تحصیلی کانادا نداشته باشید).
  • برنامه آموزشی و تحصیلی مشترک با مدارس دولتی دارند.
  • دارای کلاس های درسی کم جمعیت هستند.
  • برنامه های آموزشی منحصر به فرد مانند آموزه های مذهبی یا مهارت زندگی برگزار می کنند.
  • برخلاف مدارس دولتی که دختران و پسران در کلاس ها با هم حضور داشتند، در مدارس خصوصی، ممکن است مدارس ویژه دخترانه یا پسرانه وجود داشته باشد.

 

دبیرستان های شبانه روزی کانادا

مدارس شبانه روزی کانادا، یک محیط سخت گیرانه از نظر آموزشی برای دانش آموزان به وجود می آورند که با استفاده از آن، دانش آموزان برای شروع یک دوره جدید در زندگی خود در دوره دانشگاه کاملا آمادگی پیدا می کنند. دبیرستان های شبانه روزی یک محیط منحصر به فرد ارائه می دهند که در آن، آموزش با یک سبک زندگی کاملاً منطبق ترکیب می شود.

با توجه به این که وقت دانش آموزان در مدارس شبانه روزی صرف رفت و آمد و مسائل وقتگیر دیگری نمی شود، فرصت بسیار زیاد و مناسبی در اختیار دارند تا خودشان را کاملا وقف فعالیت های مدرسه از قبیل ورزشی، هنری و سایر فعالیت های فوق برنامه کنند. در این نوع مدارس، دانش آموزان اوقات زندگی خود را با یکدیگر سپری می کنند و بنابراین، مهارت های اجتماعی و برقراری ارتباطشان نیز به شدت تقویت می شود.

تعامل بسیار بالای دانش آموزان با یکدیگر در طول روز، روابط دوستانه بسیار محکمی به وجود می آورد که به هیچ وجه بدون سپری کردن چنین وقت زیادی با یکدیگر امکان پذیر نبود. بنابراین، احساس تنهایی و دلتنگی در دانش آموزان به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند. مدارس شبانه روزی بسیار عالی و معتبری در کانادا وجود دارد که فرصت های بسیار مناسبی برای تحصیل دانش آموزان خارجی نیز به وجود آورده اند.

نکته قابل توجه درمورد دبیرستان های شبانه روزی این است که با توجه به این که دانش آموزان تمام وقت خود را در مدرسه سپری می کنند و فرصت استفاده از برنامه های آموزشی، سرگرمی و فوق برنامه بسیار زیادی برایشان فراهم می باشد، شهریه بیشتری نسبت به سایر مدارس خصوصی دارند. بنابراین، دبیرستان های شبانه روزی کانادا:

  • محیط سخت گیرانه ای دارند.
  • شهریه بیشتری نسبت به مدارس خصوصی دیگر دارند.
  • آموزش و تحصیل را با مهارت های سبک زندگی ادغام می کنند.
  • هزینه و زمانی که هر روز صرف رفت و آمد دانش آموزان می شود را کاملا از بین می برند.
  • دانش آموزان را در یک سبک زندگی جدید غوطه ور می کنند.
  • مهارت های اجتماعی و برقراری ارتباط در دانش آموزان را به شدت تقویت می کنند.
  • باعث تعامل و ارتباط شدید و نزدیک دانش آموزان با یکدیگر در طول روز می شوند.
  • دانش آموزان مسائلی از قبیل دل تنگی را تجربه نمی کنند.
  • به دانش آموزان خارجی نیز فرصت استفاده از این فرصت ویژه و منحصر به فرد را می دهند.

نام دبیرستان های کانادا

تخمین زده می شود که حدودا ۳ هزار و ۴۱۹ دبیرستان در سراسر کشور پهناور کانادا وجود دارد. از این تعداد، ۸۲۱ دبیرستان دارای ظرفیت ثبت نام کم تر از ۱۰۰ نفر هستند، ۱ هزار و ۲۶۷ دبیرستان دارای ظرفیت بیشتری برای ثبت نام ۱۰۰ تا ۵۰۰ دانش آموز هستند، ۷۶۹ دبیرستان ظرفیت ثبت نام ۵۰۱ تا ۱ هزار نفر دارند و ۵۶۲ دبیرستان نیز دارای بیشترین ظرفیت ممکن هستند و می توانند ۱ هزار و ۱ نفر تا ۵ هزار نفر را ثبت نام کنند.

با توجه به توضیحات بخش قبل، می توان گفت که هیچ یک از دبیرستان های کانادا ظرفیتی بیشتر از ۵ هزار نفر ندارند. از سوی دیگر، ما در این بخش از مطلب امروز خود قصد داریم نام برخی از دبیرستان های کانادا در استان های مختلف این کشور را در اختیار شما قرار دهیم. اما با توجه به تعداد بالای آن ها، نمی توانیم هر 3419 دبیرستان را در این بخش لیست کنیم. بنابراین، در هر کدام از استان های کانادا، تعداد محدودی از دبیرستان های آن را برای شما نام می بریم. توجه شما را به دیدن بخش زیر جلب می کنیم.

لیست دبیرستان های استان آلبرتا کانادا

  • Airdrie Koinonia Christian School
  • Alberta Distance Learning Centre
  • Ardrossan Junior Senior High School
  • Beaumont Composite High School
  • Bellerose Composite High School
  • Bert Church High School
  • Bev Facey Community High School
  • Blessed Sacrament School (Wainwright, Alberta)
  • Bow Valley High School
  • Chestermere High School
  • Chinook High School (Alberta)
  • Cochrane High School (Cochrane, Alberta)
  • Covenant Canadian Reformed School
  • Crescent Heights High School (Medicine Hat)
  • Eagle Butte High School
  • École McTavish Public High School
  • Father Patrick Mercredi Community High School
  • Mamawi Atosketan Native School
  • Mayerthorpe High School
  • Medicine Hat High School
  • Memorial Composite High School
  • Morinville Community High School
  • St. Albert Catholic High School
  • Saint Francis High School (Calgary)
  • Saint John’s School of Alberta
  • St. Timothy High School (Cochrane)
  • Salisbury Composite High School
  • St. Anne Academic Centre (Calgary)
  • Stirling School
  • Strathcona-Tweedsmuir School
  • Sturgeon Composite High School
  • Fort Saskatchewan Senior High School
  • Frank Maddock High School

 

لیست دبیرستان های استان بریتیش کلمبیا کانادا

  • Alberni District Secondary School
  • Aldergrove Community Secondary School
  • Archbishop Carney Regional Secondary School
  • Argyle Secondary School
  • Arthur Peake Centre
  • Aspengrove School
  • Ballenas Secondary School
  • Balmoral Junior Secondary School
  • Belmont Secondary School
  • Bodwell High School
  • Boundary Central Secondary School
  • Brentwood College School
  • Brookes Shawnigan Lake
  • Brooks Secondary School
  • Brookswood Secondary School
  • Burnaby North Secondary School
  • D. W. Poppy Secondary School
  • David Thompson Secondary School (Invermere)
  • Dawson Creek Secondary School
  • Delbrook Senior Secondary School
  • Les Deux Rives
  • Dover Bay Secondary School
  • Earl Marriott Secondary School
  • École des Pionniers (British Columbia)
  • École Mission Senior Secondary School
  • Edward Milne Community School
  • Elkford Secondary School
  • Terry Fox Secondary School
  • Thomas Haney Secondary School
  • Timberline Secondary School
  • Tumbler Ridge Secondary School

 

 

لیست دبیرستان های استان مانیتوبا کانادا

  • Carman Collegiate
  • Centre scolaire Léo-Rémillard
  • Collège Jeanne-Sauvé
  • Crocus Plains Regional Secondary School
  • École/Collège régional Gabrielle-Roy Gimli High School
  • Manitoba High Schools Athletics Association
  • Mennonite Collegiate Institute
  • Neelin High School
  • Otter Nelson River School
  • R. D. Parker Collegiate
  • Riverton Collegiate Institute
  • Saint John’s Cathedral Boys’ School
  • Steinbach Christian School
  • Steinbach Regional Secondary School
  • Swan Valley Regional Secondary School
  • Vincent Massey High School

 

لیست دبیرستان های استان نیوبرانزویک کانادا

  • Bathurst High School (New Brunswick)
  • Belleisle Regional High School
  • Bonar Law Memorial High School
  • Caledonia Regional High School
  • Cambridge-Narrows Community School
  • Campobello Island Consolidated School
  • Canterbury High School (New Brunswick)
  • Carleton North High School
  • Central New Brunswick Academy
  • Chipman Forest Avenue School
  • Cité des Jeunes A.-M.-Sormany
  • Doaktown Consolidated High School
  • McAdam High School
  • Minto Memorial High School
  • Miramichi Valley High School
  • Sir James Dunn Academy
  • Southern Victoria High School
  • St. Stephen High School
  • Stanley High School (New Brunswick)
  • Sugarloaf Senior High School
  • Sussex Regional High School
  • Dalhousie Regional High School

نکته! با توجه به وجود چند شهر مهم و بزرگ در استان نیوبرانزویک کانادا، می توان نام دبیرستان های واقع در این استان را به تفکیک هر یک از شهرهای این استان نیز نام برد. توجه شما را به دیدن بخش زیر جلب می کنیم.

  •  

لیست دبیرستان های استان انتاریو کانادا

  • Almaguin Highlands Secondary School
  • Beaver Brae Secondary School
  • Bruce Peninsula District School
  • Central Huron Secondary School
  • Cobourg Collegiate Institute
  • Dryden High School (Dryden, Ontario)
  • Ernestown Secondary School
  • Espanola High School (Espanola, Ontario)
  • F. E. Madill Secondary School
  • Fort Frances High School
  • Glengarry District High School
  • Goderich District Collegiate Institute
  • Northern Lights Secondary School
  • Grey Highlands Secondary School
  • Hagersville Secondary School
  • Haliburton Highlands Secondary School
  • Sacred Heart Catholic High School (Walkerton)
  • Saint Theresa’s High School
  • Seaway District High School
  • Sir John A. Macdonald Secondary School (Hamilton, Ontario)
  • St. Mary’s High School (Ontario)
  • Sydenham High School, Ontario
  • Napanee District Secondary School
  • North Dundas District High School
  • نکته 1 با توجه به این که استان انتاریو کانادا یکی از استان های دو زبانه این کشور محسوب می شود که زبان فرانسوی نیز علاوه بر انگلیسی در آن رواج زیادی دارد، می توانیم دبیرستان های فرانسوی زبان این استان را نیز به صورت جداگانه نام ببریم. شما می توانید برای دسترسی به لیست کامل دبیرستان های فرانسوی زبان در استان انتاریو کانادا به این لینک مراجعه کنید.
  • نکته 2 شهر اتاوا (پایتخت کانادا) یکی از بزرگ ترین و مهم ترین شهرهای استان انتاریو محسوب می شود که هر ساله میزبان تعداد زیادی دانش آموز خارجی برای تحصیل در مقطع دبیرستان است. با توجه به تقاضای بالایی که در شهر اتاوا برای وارد شدن دانش آموزان خارجی وجود دارد، می توانیم دبیرستان های این شهر را به صورت مجزا نام ببریم. شما می توانید برای مشاهده نام تمامی دبیرستان های شهر اتاوا به این لینک مراجعه کنید.

 

لیست دبیرستان های استان نوا اسکوشیا کانادا

  • Amherst Regional High School (Nova Scotia)
  • Annapolis West Education Centre
  • Armbrae Academy
  • Avon View High School
  • Baddeck Academy
  • Barrington Municipal High School
  • Breton Education Centre
  • Bridgetown Regional High School
  • Bridgewater Junior High School
  • Cabot Education Centre
  • Cape Breton Highlands Education Centre
  • Central Kings Rural High School
  • École secondaire de Clare
  • Cobequid Educational Centre
  • Pugwash District High School
  • Dalbrae Academy
  • Dartmouth High School (Nova Scotia)
  • Digby Regional High School
  • Dr. John Hugh Gillis Regional High School
  • Drumlin Heights Consolidated School
  • École acadienne de Truro
  • King’s-Edgehill School
  • Kingston Bible College Academy
  • Landmark East School
  • Liverpool Regional High School
  • Lockeport Regional High SchoolÉcole secondaire de Par-en-Bas
  • Park View Education Centre
  • Parrsboro Regional High School
  • Pictou Academy

 

لیست دبیرستان های استان کبک در کانادا

  • Académie Sainte-Thérèse
  • Alexander Galt Regional High School
  • Alexander von Humboldt German International School Montreal
  • École secondaire d’Anjou
  • École secondaire de la Cité-des-Jeunes
  • Collège Champagneur
  • Collège François-de-Laval
  • Collège Laval
  • Collège Stanislas (Quebec)
  • École secondaire Chavigny
  • École secondaire des Chutes (Rawdon)
  • École secondaire les Etchemins
  • École secondaire l’Horizon
  • Shawinigan High School
  • Stanstead College
  • Lake of Two Mountains High School
  • Laurentian Regional High School
  • Laurier Senior High School
  • Laval Liberty High School
  • Laval Senior Academy
  • École secondaire Louis-Joseph Papineau (Papineauville, Quebec)
  • Riverside Regional High School
  • Rosemere High School
  • St. Patrick’s High School (Quebec City)
  • École polyvalente Saint-Jérôme
  • Sainte Agathe Academy
  • Sedbergh School (Quebec)
  • Séminaire des Pères Maristes
  • Séminaire Saint-Joseph de Trois-Rivières
  • Séminaire Sainte-Marie

نکته! شما می توانید برای دیدن لیست کامل دبیرستان های شهر مونترال استان کبک که یکی از بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهرهای کل کانادا به شمار می رود نیز به این لینک مراجعه کنید.

 

لیست دبیرستان های استان ساسکاچوان کانادا

  • Albert E. Peacock Collegiate
  • Arborfield Public School
  • Athol Murray College of Notre Dame
  • Briercrest Christian Academy
  • Carpenter High School (Meadow Lake, Saskatchewan)
  • Central Collegiate
  • Creighton Community School
  • Davidson High School (Saskatchewan)
  • Dream Builders
  • Greenall School
  • L.P. Miller Comprehensive School
  • La Loche Community School
  • Neilburg Composite School
  • North Battleford Comprehensive High School
  • Pierceland Central School
  • Rosthern Junior College
  • Sacred Heart High School (Yorkton)
  • Valley Christian Academy (Osler, Saskatchewan)
  • Yorkton Regional High School
  • Hodgeville School
  • John Paul II Collegiate

بیشتر بخوانید: مهاجرت به ساسکاچوان ، تحصیل در ساسکاچوان

لیست دبیرستان های استان نوناووت کانادا

  • Inuksuk High School
  • Kiilinik High School
  • Kugluktuk High School
  • Netsilik School
  • Paatsaali School
  • Quluaq School
  • Tuugaalik High School

لیست دبیرستان های جزیره پرینس ادوارد کانادا

  • Bluefield High School (Prince Edward Island)
  • Charlottetown Rural High School
  • Colonel Gray High School
  • École Pierre-Chiasson
  • École Évangéline
  • École François-Buote
  • École La-Belle-Cloche
  • Kinkora Regional High School
  • Montague Regional High School
  • Morell Regional High School
  • Souris Regional School
  • Three Oaks Senior High School
  • Westisle Composite High School
  • Kensington Intermediate Senior High School

 

لیست دبیرستان های استان نیوفاندلند و لابرادور کانادا

  • Bishop Feild College
  • Bishops College (Newfoundland)
  • Corner Brook Regional High
  • Dorset Collegiate
  • Exploits Valley High
  • Gonzaga High School
  • Stephenville High School (Newfoundland and Labrador)
  • Herdman Collegiate (High School)
  • Holy Spirit High School (Newfoundland)
  • J.M. Olds Collegiate
  • Marystown Central High School
  • Prince of Wales Collegiate
  • Saint Bonaventure’s College
  • Gander Collegiate

درباره تحصیل در نیوفاندلند و لابرادور و مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور بیشتر بخوانید.

نکته! شما می توانید برای دیدن لیست کامل دبیرستان های شهر بزرگ و مهم استان نیوفاندلند، یعنی سینت جان، به این لینک مراجعه کنید.

لیست دبیرستان های مناطق شمال غربی کانادا

  • Chief Jimmy Bruneau School
  • Chief Sunrise Education Centre
  • Deninu School
  • Diamond Jenness Secondary School
  • Lutsel K’e Dene School
  • Paul William Kaeser High School
  • École St. Patrick High School
  • Sir John Franklin High School

نکته! شما برای این که به لیست و نام کامل هر 3419 دبیرستانی که در کشور کانادا وجود دارد دسترسی پیدا کنید، می توانید به این لینک مراجعه کنید و سپس، با انتخاب نام هر یک از استان های این کشور، به لیست و نام کامل دبیرستان هایی که در استان های مختلف کانادا وجود دارد، دسترسی پیدا کنید.

بهترین دبیرستان های کانادا

بسیاری از دبیرستان های کانادا به دلیل ارائه و داشتن سطح بالای آموزشی دارای اعتبار و شهرت جهانی هستند و به همین دلیل، هر ساله میزبان انبوهی از دانش آموزان خارجی و بین المللی از سراسر دنیا می باشند. همانطور که در بخش های قبلی این مطلب نیز توضیح دادیم، مدارس مقطع دبیرستان در کانادا در سه دسته کلی تقسیم بندی می شوند که به طور مفصل درمورد آن ها و برخی از مزیت هایشان در مقایسه با یکدیگر توضیح دادیم.

اکنون در این بخش از مطلب امروز خود، قصد داریم بهترین دبیرستان هایی که در این سه دسته بندی قرار می گیرند را به شما معرفی کنیم. اما قبل از آن، لیست بهترین دبیرستان های کانادا بدون قرار دادن آن ها در سه دسته بندی رایج (دولتی، خصوصی و شبانه روزی) را در اختیار شما قرار می دهیم.

  • Old Scona – در ادمونتون
  • Rundle College – در کلگری
  • St Michael’s Choir (Sr) – درمونترال
  • York House – در ونکوور
  • Crofton House – در ونکوور
  • Columbia International College – در اونتاریو
  • Albert College – در اونتاریو
  • Unionville – در یونیون وایل
  • London Central – در لندن (استان اونتاریو)
  • Bayview – در ریچموند هیل
  • Southridge در سوری
  • Little Flower در ونکوور
  • Lakefield College School – در لیک فیلد
  • Brentwood College School – در میل بی
  • Pickering College – در اونتاریو
  • West Point Grey – در ونکوور
  • Brentwood College School – در کویچان ولی بریتیش کلمبیا
  • Webber – در کلگری
  • Ste Marguerite d’Youville – در سنت آلبرت
  • West Island College – در کلگری
  • Pierre Elliott Trudeau در مارکهام
  • St. Michaels University School – در ویکتوریا
  • Ridley College در اونتاریو
  • Appleby College در اونتاریو
  • Colonel By – در گلوستر
  • Iroquois Ridge – در آکویل
  • William Lyon Mackenzie در تورنتو
  • Cardinal Carter Academy for the Arts در تورنتو
  • Bur Oak – در مارکهام
  • St Michael – در کمتویل
  • West Carleton در دانروبین
  • St Robert در تورنهیل
  • AFNORTH International در برانسام
  • St George’s – در ونکوور

بهترین دبیرستان های دولتی در کانادا

یکی از محبوب ترین انواع دبیرستان در کانادا نزد دانش آموزان خارجی، دبیرستان های دولتی هستند. مدارس و دبیرستان های دولتی که نامشان را در این بخش مشاهده می کنید، دارای برنامه تحصیلی و فعالیت های فوق برنامه بسیار جذاب و موثری در سطح بین المللی هستند که شما را به کسب اطلاعات بیشتر درمورد آن ها از طریق بخش زیر، دعوت می کنیم.

نام مدرسه شهر استان زبان سال تاسیس شهریه
Collingwood Public School تورنتو اونتاریو انگلیسی ۱۹۵۴ ۹ هزار دلار
Bear Creek Public School تورنتو اونتاریو انگیسی ۲۰۰۱ ۹ هزار دلار
Innisdale Public School تورنتو اونتاریو انگلیسی ۱۹۷۸ ۹ هزار دلار
Eastview Public School تورنتو اونتاریو انگلیسی ۱۹۶۷ ۹ هزار دلار
Bradford Public School تورنتو اونتاریو انگلیسی ۱۹۷۶ ۹ هزار دلار

نکته: ستون شهریه که در جدول بالا مشاهده می کنید، فقط برای دانش آموزان خارجی است. زیرا تحصیل در دبیرستان های دولتی کانادا برای افرادی که اقامت دائم یا شهروندی کانادا را داشته باشند، کاملا رایگان است.

بهترین دبیرستان های خصوصی در کانادا

  • The Linden School
  • Little Tots’ Manor
  • Royal St George’s College
  • Braemar College
  • Avenue Road Academy
  • York Region Tutoring
  • Academy of Design
  • De La Salle College Oaklands Private School
  • Branksome Hall

 

بهترین دبیرستان های شبانه روزی کانادا

نام دبیرستان شهر استان شهریه (دلار کانادا) ظرفیت
Appleby College آکویل اونتاریو ۳۶ تا ۴۴ هزار دلا ۷۵۰ نفر
Balmoral Hall School وینیپگ مانیتوبا ۹ تا ۱۴ هزار دلار ۴۷۱ نفر
The Bishop Strachan School تورنتو اونتاریو ۲۸ هزار و ۴۰۰ دلار ۹۰۰ نفر
Bishop’s College School شربروک کبک ۲۵ هزار دلار ۲۶۳ نفر
Bodwell High School ونکوور بریتیش کلمبیا ۵ تا ۶ هزار و ۵۰۰ دلار ۴۳۰ نفر
Brentwood College School میل بی بریتیش کلمبیا ۲۳ هزار و ۸۰۰ دلار ۵۱۲ نفر
Havergal College (فقط دخترانه) تورنتو اونتاریو ۳۵ هزار دلار ۹۵۰ نفر
J. Addison School تورنتو اونتاریو ۲۱ هزار و ۹۰۰ دلار ۲۰۰ نفر
Ridley College سنت کاترینز اونتاریو ۱۶ تا ۳۳ هزار دلار ۶۸۹ نفر
St. Michaels University School ویکتوریا بریتیش کلمبیا ۲۰ تا ۴۲ هزار دلار ۱ هزار نفر
Trafalgar Castle School (فقط دخترانه) وایتبی اونتاریو ۲۱ تا ۲۴ هزار دلار ۲۱۰ نفر
Trinity College School پورت هوپ اونتاریو ۲۶ تا ۳۶ هزار دلار ۵۶۲ نفر
Upper Canada College تورنتو اونتاریو ۳۲ تا ۳۵ هزار دلار ۷۴۰ نفر

کار حین تحصیل در دبیرستان های کانادا

برای کار کردن در حین تحصیل در دبیرستان های کانادا، هم قوانین فدرال و هم ایالتی برای استان های مختلف کانادا وجود دارد که از نیروهای کاری که زیر ۱۸ سال سن دارند، در برابر شرایط کاری سخت، طاقت فرسا و غیر عادلانه ای که جزو مشاغل سخت باشند، محافظت می کنند.

حداقل سن قانونی برای کار کردن در استان های مختلف کانادا متفاوت است. اما معمولا ۱۴ یا ۱۵ سال است. قانون کار کانادا، به افراد زیر ۱۷ سال تنها تحت شرایطی اجازه کار می دهد که کارشان با ساعت مدرسه و تحصیلشان تداخل نداشته باشد. اگرچه گفته می شود که دانش آموزان خارجی اجازه کار در کانادا ندارند، اما این یک باور اشتباه است. دانش آموزان بین المللی که در حال تحصیل در مراکز آموزشی معتبر کانادا باشند و مدارک معتبری برای اقامت خود در این کشور داشته باشند، به راحتی امکان کار کردن برایشان فراهم است.

قوانین فدرال در کانادا اظهار می کنند که دانش آموزان ۱۴ یا ۱۵ ساله، تحت هیچ شرایطی نمی توانند بیشتر از ۸ ساعت در روز (روزهای تعطیل) کار کنند و در روزهای مدرسه نیز بیشتر از ۳ ساعت حق کار کردن ندارند. بنابراین، میزان ساعات کاری دانش آموزان در تعطیلات نباید به بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته برسد و در هفته هایی که مدرسه دایر است هم نباید بیشتر از ۱۸ ساعت باشد. همچنین، افراد زیر سن قانونی مجاز به انجام کار قبل از ساعت ۷ صبح و بعد از ساعت ۷ شب نیستند. بنابراین، شرایط کار حین تحصیل تا قبل از رسیدن به سن قانونی در کانادا به شرح زیر است:

  • کار کردن قبل از ساعت ۷ صبح و بعد از ساعت ۷ شب برای افراد زیر سن قانونی ممنوع است.
  • دانش آموزان دبیرستانی اجازه کار کردن بیشتر از ۸ ساعت در روز (در تعطیلات) و یا ۳ ساعت در روز (روزهای غیر تعطیل که مدرسه دایر است) ندارند و مجموع ساعات کاری آن ها نباید به ترتیب به بیشتر از ۴۰ و ۱۸ ساعت در هفته برسد.

قوانین فدرال کانادا افراد زیر سن قانونی را از انجام مشاغلی که برای آن ها بیش از حد خطرناک محسوب می شوند، منع کرده است. اگرچه که گاهی اوقات یک سری شرایط استثنائی ایجاد می شود، اما در زیر می توانید لیستی از مشاغلی که افراد زیر ۱۸ سال در کانادا مجاز به انجام دادن نیستند را مشاهده کنید:

  • تولید و یا نگهداری از مواد منفجره
  • رانندگی و یا کار کردن به عنوان نیروی کمکی با وسایل نقلیه
  • استخراج از معدن
  • مشاغل چوب بری و اره کاری
  • مبارزه یا جلوگیری از آتش سوزی جنگل ها
  • تراکت الوار
  • خدمات جنگلداری
  • کارکردن با ماشین نجاری قدرتمند
  • کارکردن با لیفتراک
  • کار با ماشین آلات سازنده فلز، برش یا پانچ
  • کار با ماشین آلات نانوایی با نیروی محرک
  • کارکردن بر روی ماشین های تولید محصولات کاغذی
  • کار با اره های برقی، قیچی، برش دهنده ها و دیسک های برش ساینده
  • مشاغل عملیاتی در زمینه های تخریب و مشاغل مشابه در این زمینه
  • کارکردن ماشین های برش برقی قدرتمند برای بسته بندی یا فرآوری گوشت
  • کارکردن با دستگاه بالابر برقی
  • ذبح یا پرورش حیوانات اهلی
  • مشاغلی که در معرض مواد رادیواکتیو یا تابش مواد یونیزه هستند
  • ساخت کاشی، آجر و محصولات وابسته در سقف یا کار کردن روی سقف یا نزدیکی آن
  • گودبرداری و حفاری

تحصیل در دبیرستان کانادا و اقامت پس از تحصیل

معمولا شخصی که برای تحصیل در دبیرستان‌های کانادا اقدام می‌کند قصد اقامت پس از تحصیل در این کشور را دارد.

شما می‌توانید پس از پایان تحصیل در دوره دبیرستان، طبق مجوز Post Graduate Work Permit یا PGWP در کانادا مشغول به کار بشوید و از این طریق به اقامت خود در کانادا ادامه بدهید. شما با توجه به مدت زمان تحصیل در کانادا می‌توانید مجاز به اشتغال در این کشور بشوید.

 

دریافت بورسیه برای تحصیل در دبیرستان کانادا

برخی از دانش‌آموزان متقاضی تحصیل در دبیرستان کانادا، به دنبال دریافت بورسیه تحصیلی برای ورود به دبیرستان‌های این کشور هستند. خوب است بدانید که دولت کانادا چنین بورسی را برای تحصیل در دبیرستان به همه ی دانش‌آموزان خارجی اعطا نمی‌کند و معمولأ دانش‌آموزان خارجی با هزینه شخصی برای ثبت‌نام در دبیرستان کانادا اقدام می‌کنند.

اما با این حال، دانش آموزانی که واجد شرایط باشند، همچنان می توانند از بورسیه تحصیلی در دبیرستان های کانادا بهره مند باشند. زمانی که مطلع شدید برای یک بورسیه منحصر به فرد و خاص واجد شرایط هستید، باید مناطقی که این بورسیه در آن ها قابل استفاده است را چک کنید و مطمئن شوید که برای شما هم قابل استفاده است.

پس از آن، شرایط استفاده از بورسیه را بررسی کنید. زیرا برخی از بورسیه ها فقط جهت کمک هزینه ای برای پرداخت شهریه در نظر گرفته می شوند. یعنی شما نمی توانید برای اهداف دیگری به غیر از شهریه مدرسه خود مانند هزینه شرکت در کلاس های فوق برنامه یا امتحانات خاص از آن ها استفاده کنید.

در مرحله بعدی، باید اسناد و مدارک مورد نیاز برای دریافت بورسیه مورد نظر را جمع آوری کنید که در اینجا، نمی توانیم به موارد منحصر به فرد و خاصی اشاره کنیم. زیرا نیازمندی های هر بورسیه با بورسیه دیگر متفاوت است و در بخش های بعدی که نیازمندی های برخی از بورسیه ها را نام بردیم، با این موضوع کاملا آشنا خواهید شد.

با این حال، شرایط اولیه برای استفاده از بورسیه را می توان به شکلی که در زیر مشاهده می کنید، خلاصه کرد:

  • انتخاب و در نظر گرفتن یک یا چند بورسیه که برای آن ها واجد شرایط هستید.
  • بررسی مناطقی که این بورسیه قابل استفاده است.
  • بررسی شرایط استفاده از بورسیه مورد نظر (این که فقط هزینه شهریه را پوشش می دهد و یا شامل هزینه های دیگر هم می شود).
  • ارائه اسناد و مدارک مورد نیاز برای بورسیه مورد نظر.

بورسیه تحصیلی در مقطع دبیرستان کانادا

همانطور که اشاره کردیم، شما در مرحله اول و قبل از اپلای و ارائه درخواست برای یک بورسیه، باید یک لیست کامل از تمامی بورسیه هایی که برایتان وجود دارد و واجد شرایط برای آن ها هستید، جمع آوری کنید. برای صرفه جویی در زمان و جلوگیری از اتلاف وقت شما جهت جست و جو، ما در این بخش از مطلب امروز خود، یک لیست از بورسیه هایی که ممکن است برای آن ها واجد شرایط باشید را در اختیارتان قرار می دهیم تا مشاهده و انتخاب کنید.

  • Viaggio Italiano Scholarship
  • Halsey Fund Scholarship
  • Abbey Road Programs Summer Fellowships & Scholarships
  • The experiment in International Learning Scholarships
  • National Language Security Initiative
  • YFU-USA Key Club/Key Leader Scholarship
  • Define Yourself Scholarship
  • Brandon Goodman Scholarship
  • US State Department Scholarships
  • Vaya an Americana Latina Scholarship
  • CIEE Program Scholarships
  • Yoshi-Hattori Memorial Scholarship
  • Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study Abroad Program

نکته! برای استفاده از بورسیه های تحصیلی در مقطع دبیرستان که نامشان در بالا آورده شده است، باید شرایط استفاده از هر کدام از آن ها را به دقت بررسی کنید. زیرا هر یک از آن ها دارای شرایط خاصی برای استفاده هستند و نیازمندی هایشان متفاوت است.

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در دبیرستان کانادا

  • رده سنی: یکی از شرایطی که برای تحصیل در دبیرستان‌های کانادا از سوی مدیریت مدرسه مورد توجه قرار می‌گیرد، رده سنی متقاضی است. شما باید بین 14 تا 19 سال داشته باشید.
  • ارائه مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا: باتوجه به ایالت و دبیرستانی که برای تحصیل در آن اقدام می‌کنید متفاوت خواهد بود.
  • ریز نمرات و معدل مربوط به سال تحصیلی قبل: اگر این مدارک به زبان فارسی هستند باید آن‌ها را همراه با ترجمه رسمی به زبان انگلیسی در زمان ثبت‌نام ارائه کنید. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که معدل شما در سال تحصیلی قبل برای پذیرش در دبیرستان‌های کانادا مورد توجه قرار می‌گیرد. بنابراین اگر قصد تحصیل در دبیرستان این کشور را دارید از همین حالا به فکر معدل باشید.
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • پرداخت شهریه: در صورتی که اقامت دائم کانادا را نداشته باشید.

 

موضوع: مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

شرایط پذیرش در دبیرستان های کانادا

معمولا اخذ پذیرش از دبیرستان ها و سایر مدارس کانادا راحت تر از دانشگاه های این کشور است. بنابراین، هر چه مقطع تحصیلی دانش آموزان بالاتر باشد، شرایط سخت گیرانه تری برای پذیرش آن ها وجود دارد تا بتوانند دوره تحصیل خود را در کانادا سپری کنند. همچنین، دانش آموزان باید برای پذیرش در دبیرستان های کانادا یک سری از اسناد و مدارک شناسایی و تحصیلی خود را نیز آماده کنند تا به دبیرستان مورد نظرشان ارائه شوند. برخی از این مدارک شامل موارد زیر می شوند:

  • گذرنامه معتبر و ارائه یک نسخه کپی از آن
  • سوابق تحصیلی (ریزنمرات و کل پرونده) در سه سال اخیر
  • تکمیل فرم پذیرش
  • ارائه توصیه نامه

اگرچه در ظاهر چندان مشخص نیست، اما پروسه اخذ پذیرش و اپلای برای دبیرستان های کانادا یک پروسه پیچیده، سخت و دشوار است که نیاز به دقت زیادی دارد تا اسناد و مدارک به درستی و در زمان مناسب ارائه شوند. به همین علت، بهتر است که اخذ پذیرش و اپلای برای دبیرستان های کانادا توسط افراد ماهری انجام شود که در این کار تخصص دارند.

موسسه مهاجرتی تراست با برخورداری از یک کادر مجرب و حرفه ای که از ماهرترین وکلا و مشاوران مهاجرتی تشکیل شده است، به شما و فرزندتان کمک می کنند تا از بهترین دبیرستان های کانادا پذیرش بگیرید. برای انجام این کار، کافی است که فرم ارزیابی رایگان در وبسایت تراست را تکمیل کنید و یا یک وقت مشاوره رزرو کنید.

نکته قابل توجهی که وجود دارد، این است که برخی از دبیرستان های کانادا از دانش آموزان درخواست می کنند که دارای مدرک زبان یا نیازمندی های دیگر باشند و آن را در طی پروسه اپلای و اخذ پذیرش خود ارائه کنند. اما اکثر دبیرستان های کانادا نیازی به داشتن مدرک زبان و یا این نیازمندی های اختیاری ندارند و شما بدون داشتن آن ها هم می توانید در آن ها مشغول به تحصیل شوید.

 در این صورت، دانش آموزان پس از اخذ پذیرش مدتی را برای یادگیری زبان سپری خواهند کرد و سپس وارد دوره تحصیل در مدرسه مورد نظرشان خواهند شد. به طور کلی، علاوه بر مدرک زبان، برخی دیگر از مدارکی که ممکن است برخی از دبیرستان ها از شما درخواست کنند را در بخش زیر به شما معرفی می کنیم (این مدارک، اجباری نیستند و فقط برخی از دبیرستان ها از شما درخواست می کنند که آن ها را ارائه کنید):

  • ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی
  • شرکت در آزمون پذیرش
  • ارائه یک مقاله تحقیقاتی در زمینه ای که مدرسه تعیین کرده است
  • داشتن حداقل معدلی که مدرسه تعیین کرده است

مراحل پذیرش در دبیرستان های کانادا

زمانی که شما دبیرستان مورد نظر خود را در کانادا انتخاب کردید، باید برای آن اپلای کنید. نحوه اپلای و مراحل اخذ پذیرش از دبیرستان های کانادا در هر مدرسه نسبت به مدرسه دیگر متفاوت است. اما با این حال، یک سری دستور العمل های تقریبا ثابت و یکسان هم وجود دارد که امروز قصد داریم در این بخش از مطلب خود به آن ها اشاره کنیم. در قدم اول، دو نکته مهم وجود دارد:

  • حتما باید اطمینان پیدا کنید که حداقل ۶ ماه قبل از شروع سال تحصیلی بعدی برای اخذ پذیرش از مدرسه مورد نظر خود اقدام می کنید.
  • در صورت تمایل برای استفاده از بورسیه، به ددلاین آن توجه داشته باشد زیرا معمولا زمان اپلای برای بورسیه ها محدود است.

با توجه به این که مراحل و شیوه اپلای برای دبیرستان ها و مدارس مختلف کانادا متفاوت است، اسناد و مدارک مورد نیاز آن ها نیز با یکدیگر تفاوت دارد. شما در قسمت زیر می توانید برخی از اسناد و مدارک متفاوتی که هر یک از دبیرستان های کانادا درخواست می کنند را مشاهده کنید و از آن ها اطلاع پیدا کنید. بنابراین، می توانید به یک درک مناسب از مدارک مشابه و یکسان مورد نیاز آن ها نیز دست پیدا کنید.

  • پرداخت هزینه اپلای
  • اطلاع از میزان شهریه
  • آگاهی از شرایط بیمه سلامت و درمان (دولت کانادا هزینه های درمان دانش آموزان خارجی را نمی پذیرد. همچنین، هزینه مراقبت های بهداشتی در استان های مختلف کانادا با یکدیگر تفاوت دارد اما دارندگان شهروندی یا اقامت این کشور، معمولا این خدمات را به طور رایگان دریافت می کنند).
  • هزینه اقامتگاه و سایر هزینه های جاری برای زندگی در کانادا
  • هزینه شرکت در تست های زبان و به دست آوردن مدرک آن ها

پس از این که اسناد و مدارک مورد نیاز برای دبیرستان مورد نظر خود را به طور کامل در مدت زمان معینی که برای آن در نظر گرفته شده تهیه کردید، باید فرم های پذیرش برای مدرسه یا مدارس مورد نظر خود را تکمیل کنید و سپس دستورالعمل های لازمی که توسط مشاوران ما در تراست به شما اعلام می شود را دقیقا مرحله به مرحله انجام دهید.

در صورتی که مدرسه مورد نظرتان، شما و یا فرزندتان را پذیرفت، یک نامه پذیرش برای شما ارسال می کند. شما برای به دست آوردن مجوز تحصیل به این نامه نیاز خواهید داشت.

یادگیری زبان برای تحصیل در دبیرستان کانادا

یادگیری زبان برای تحصیل در دبیرستان کانادا

در تمام ایالات کانادا به جز کبک، زبان رسمی انگلیسی است و دانش‌آموزان نیز به همین زبان در دبیرستان تحصیل می‌کنند اما اگر متقاضی تحصیل در دبیرستان‌های ایالت کبک هستید باید خود را برای یادگیری زبان فرانسه آماده کنید. اگر به هیچ یک از دو زبان انگلیسی و فرانسه مسلط نیستید نگران نباشید چون بعد از ورود به کانادا امکان حضور در برنامه‌های FSL و ESL برای شما فراهم است و می‌توانید با شرکت در آن‌ها مهارت خود را در بخش‌های مختلف گفتار، شنیدار و درک مطلب تقویت کنید. البته زمانی که به سطح معقولی از مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه برسید با حضور در دبیرستان‌های کانادا توانایی شما برای یادگیری دروس به زبان خارجی تقویت خواهد شد و می‌توانید همگام با سایر دانش‌آموزان، دروس را یاد بگیرید. پیشنهاد می‌شود که قبل از حضور در کانادا برای یادگیری زبان اقدام کنید و پس از اقامت در کانادا فقط وقت خود را برای بهتر شدن مهارت‌های زبانی صرف کنید.

 

هزینه تحصیل در دبیرستان های کانادا

بسیاری از دانش‌آموزانی که برنامه‌های هدفمند و بزرگ را برای آینده تحصیلی خود در ذهن می‌پرورانند، به تحصیل در دبیرستان‌های کانادا علاقه دارند اما با توجه به اطلاعاتی که از منابع مختلف در مورد هزینه تحصیل در کانادا به دست آورده‌اند برای برداشتن گام‌های اول خود به سمت موفقیت، مردد می‌شوند. این دسته از متقاضیان باید بدانند که اگر موفق به اخذ کارت اقامت دائم در کانادا بشوند هزینه تحصیل در دبیرستان‌های کانادا برای آن‌ها رایگان خواهد بود.

حتی اگر موفق به دریافت مجوز مذکور نشدید باز هم راه موفقیت پیش روی شما باز است و می‌توانید با دریافت وام از بانک‌های کانادایی به تحصیل در این کشور بپردازید و در مواعد تعیین شده از سوی بانک، اقساط وام را بازپرداخت کنید.

مدارس مقطع دوم دوره متوسطه یا دبیرستان های کانادا برای افرادی که شهروند این کشور باشند و یا دارای اقامت دائم آن باشند، رایگان است. با این حال، برخی از آن ها (حتی مدارس دولتی) برای دانش آموزان خارجی شهریه در نظر می گیرند که مقدار دقیق آن ممکن است بین ۸ تا ۱۴ هزار دلار به ازای هر سال تحصیلی باشد. بنابراین، قبل از اپلای برای مدرسه مورد نظر خود باید اطمینان پیدا کنید که تحصیل در آن ها برای دانش آموزان خارجی شامل شهریه هم هست یا خیر.

علاوه بر این، گاهی اوقات نیز مدارس هزینه هایی را برای شرکت دانش آموزان در فعالیت های فوق برنامه در نظر می گیرند. برخی از این هزینه ها شامل تشکیل و شرکت در تیم های ورزشی برای مسابقات بین مدارس و یا اردوهای تفریحی یا آموزشی می شوند. بنابراین، هزینه های رایج مدارس دبیرستان در کانادا به طور عمده شامل موارد زیر می شود:

  • شهریه
  • تهیه لوازم التحریر و وسایل مورد نیاز مدرسه
  • شرکت در فعالیت های فوق برنامه یا اردوهای تفریحی و آموزشی
  • استفاده از بوفه مدرسه

با وجود مواردی که در بخش بالا ذکر کردیم، عمده ی هزینه های مدارس و دبیرستان های کانادا شامل شهریه آن ها می شود (در صورتی که هزینه تحصیل در مدارس دولتی برای افراد رایگان نباشد) و موارد دیگر معمولا یا رایگان است و یا هزینه بسیار کمی دارند که ممکن است حداکثر به ۱۰۰ دلار در ماه برسند. با این حال، در بخش بعدی این مطلب هزینه و شهریه برخی از مدارس مختلف کانادا را به طور دقیق تر بررسی می کنیم.

شهریه دبیرستان های کانادا

به طور کلی، نمی توان مقدار معین و دقیقی برای میزان شهریه دبیرستان های کانادا ذکر کرد. اما به غیر از مدارس دولتی که تحصیل در آن ها برای دارندگان اقامت دائم و شهروندی این کشور رایگان است، مدارس خصوصی و شبانه روزی معمولا دارای شهریه ای بین ۵ تا ۷۰ هزار دلار هستند.

همانطور که مشاهده می کنید، این یک بازه بسیار گسترده است و اطلاعات دقیقی از میزان شهریه دبیرستان های کانادا به ما نمی دهد. اما فاکتورهایی وجود دارد که با در نظر گرفتن آن ها می توان این بازه را محدودتر و کوچک تر کرد. برخی از این فاکتورها شامل شهر و منطقه ای که مدرسه در آن قرار دارد، امکانات، تسهیلات و فعالیت های فوق برنامه ای که در اختیار دانش آموزان قرار می دهد، ظرفیت کلاس های آن و یک سری از فاکتورهای مشابه دیگر می شوند که با تعیین آن ها این بازه کمی محدودتر می شود.

  • شهریه برخی از دبیرستان های شبانه روزی در استان های مختلف کانادا
نام مدرسه شهر استان شهریه (دلار کانادا) ظرفیت
Lakefield College School لیک فیلد اونتاریو ۳۴ تا ۷۰ هزار دلار ۲۷۵ نفر
McDonald International Academy تورنتو اونتاریو ۲۰ هزار دلار ۲۰۰ نفر
SuOn Academy تورنتو اونتاریو ۲۱ تا ۳۳ هزار دلار ۳۰۰ نفر
Nancy Campbell Academy استراتفورد اونتاریو ۱۰ تا ۴۰ هزار دلار ۳۲۰ نفر
Bronte College میسیساگا اونتاریو ۱۸ تا ۲۱ هزار دلار ۳۸۰ نفر
Great Lakes Christian High School بیمزویل اونتاریو ۱۱ تا ۳۷ هزار و ۳۰۰ دلار ۷۲ نفر
King’s-Edgehill School ویندسور نوا اسکوشیا ۲۰ تا ۶۰ هزار و ۷۰۰ دلار ۲۱۵ دلار
NOIC Academy مارکهام اونتاریو ۵ تا ۱۸ هزار دلار ۲۸۶ دلار
Bishop’s College School شربروک کبک ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۵۲ هزار و ۵۵۰ دلار ۱۵۰ نفر
Toronto High School ریچموند هیل اونتاریو ۵۰۰ تا ۱۹ هزار دلار ۱۸۰ نفر
Gordonstoun Nova Scotia آناپولیس رویال نوا اسکوشیا ۶۸ هزار و ۹۰۰ دلار ۶۰۰ نفر
London International Academy لندن اونتاریو ۲۱ تا ۲۶ هزار دلار ۲۰۰ نفر
Luther College High School رجینا ساسکاچوان ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۴۰ هزار و ۷۱۰ دلار ۱۰۰ نفر
Merrick Preparatory School مریکویل اونتاریو ۱۶ هزار و ۴۵۰ تا ۵۸ هزار و ۲۰۰ دلار ۶۰ نفر
Briercrest Christian Academy کارونپورت ساسکاچوان ۳ تا ۳۳ هزار و ۵۰۰ دلار ۶۰ نفر
Great Lakes College of Toronto تورنتو اونتاریو ۸ تا ۱۹ هزار دلار ۱۵۰ نفر
UWC Canada (فقط دوازدهم) ویکتوریا بریتیش کلمبیا متغیر ۲۰۰ نفر
  • شهریه برخی از دبیرستان های خصوصی در استان های مختلف کانادا
نام مدرسه شهر استان حداقل شهریه حداکثر شهریه
LaSalle College Vancouver High School ونکوور بریتیش کلمبیا ۷ هزار و ۲۰۰ دلار ۸ هزار و ۸۰۰ دلار
Canada Royal Arts High School ونکوور بریتیش کلمبیا ۷ هزار و ۸۰۰ دلار ۱۹ هزار و ۲۰۰ دلار
Lowell High School ونکوور بریتیش کلمبیا ۱۸ هزار و ۹۰۰ دلار ۵۱ هزار و ۷۷۵ دلار
Brentwood College School میل بی بریتیش کلمبیا ۳۰ هزار دلار ۷۸ هزار دلار
Calgary French & International School کلگری آلبرتا ۷ هزار و ۴۹۰ دلار ۱۴ هزار و ۳۱۰ دلار
Progressive Academy ادمونتون آلبرتا ۸ هزار و ۹۵۰ دلار ۱۰ هزار و ۱۵۰ دلار
West Island College کلگری آلبرتا ۱۸ هزار و ۲۶ دلار ۱۸ هزار و ۲۶ دلار
Briercrest Christian Academy کارونپورت ساسکاچوان ۳ هزار و ۳۸۳ دلار ۳۳ هزار و ۵۶۹ دلار
Athol Murray College of Notre Dame ویلکاکس ساسکواچوان ۱۱ هزار و ۱۰۰ دلار ۵۴ هزار دلار
Rosthern Junior College High School راسترن ساسکاچوان ۳ هزار و ۷۵۰ دلار ۲۶ هزار و ۲۵۰ دلار
Virtual High School بیفیلد اونتاریو ۲۲۹ دلار ۵۷۹ دلار
Toronto High School ریچموند هیل اونتاریو ۴۵۷ دلار ۱۹ هزار دلار
City Academy تورنتو اونتاریو ۱۲ هزار و ۸۰۰ دلار ۱۲ هزار و ۸۰۰ دلار
The Element High School اتاوا اونتاریو ۱۷ هزار و ۲۰۸ دلار ۱۸ هزار و ۸۴۰ دلار
London International Academy لندن اونتاریو ۲۱ هزار و ۲۰۰ دلار ۲۶ هزار دلار
Lakefield College School لیکفیلد اونتاریو ۳۳ هزار و ۹۰۰ دلار ۶۹ هزار و ۷۰۰ دلار
The Sacred Heart School of Montreal مونترال کبک ۱۷ هزار و ۳۵۵ دلار ۵۸ هزار و ۳۷۴ دلار
Bishop’s College School شربروک کبک ۲۶ هزار و ۵۰۰ دلار ۶۹ هزار دلار
Sacred Heart School of Halifax هالیفاکس نوا اسکوشیا ۱۲ هزار و ۸۴۰ دلار ۱۷ هزار و ۹۹۰ دلار
Gordonstoun Nova Scotia آناپلویس رویال نوا اسکوشیا ۶۸ هزار و ۹۰۰ دلار ۶۸ هزار و ۹۰۰ دلار

ویزای همراه برای تحصیل در دبیرستان کانادا

بسیاری از دانش‌آموزان علاقه دارند که در طول مدت تحصیل در دبیرستان کانادا، همراه با اعضای خانواده در این کشور اقامت داشته باشند. ویزای همراه کانادا نوع خاصی از ویزا است که برای همراهان درخواست‌کننده اصلی ویزای کانادا صادر می‌شود. ویزای همراه می‌تواند ویزای کار، تحصیلی یا میهمان باشد. بنابراین شما می‌توانید با دریافت ویزای تحصیلی برای خودتان و ویزای همراه برای اعضای خانواده در کنار آن‌ها به تحصیل در دبیرستان کانادا بپردازید.

تحصیل در دبیرستان کانادا و دریافت ویزای تحصیلی

اگر قصد تحصیل در دبیرستان کانادا را دارید باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. در زمان ورود به فرودگاه کانادا، افسر مستقر در فرودگاه از شما ارائه ویزا و مدارک شناسایی را درخواست می‌کند. اگر برای تحصیل در دبیرستان کانادا بدون ویزای تحصیلی وارد این کشور شده باشید اجازه خروج از فرودگاه به شما داده نمی‌شود.

برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا باید برای سفارت این کشور فرم درخواستی را ارسال کنید. اکثر متقاضیان، درخواست خود را به همراه پرداخت هزینه و مدارک مورد نیاز به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال می‌کنند. درخواست و مدارک شما توسط کارمندان سفارت مورد بررسی قرار می‌گیرد اگر مجاز به دریافت ویزای تحصیلی باشید برای شما نوبت مصاحبه حضوری تعیین خواهد شد.

در صورتی که در مصاحبه حضوری نیز درخواست شما تایید شود ویزا ظرف چند هفته صادر خواهد شد. لازم به ذکر است که در حال حاضر، سفارت کانادا در ایران تعطیل است و شما برای مصاجبه حضوری باید به یکی از کشورهای اطراف مانند ترکیه یا امارات سفر کنید.

 

دروس ارائه شده در دبیرستان های کانادا

با توجه به این که قوانین و مقررات اداره و مدیریت مدارس و دبیرستان های کانادا توسط مقامات استانی تعیین می شوند و مسئولیت اداره آن ها برعهده دولت فدرال این کشور نیست، هر یک از استان های کانادا برنامه تحصیلی و آموزشی منحصر به فرد خودش را پیاده سازی و اجرا می کند که در هر یک از آن ها دروس و واحدهای متنوع زیادی وجود دارد که دانش آموزان بر اساس علایق خود تعداد زیادی از آن ها (واحدهای اختیاری) را انتخاب می کنند.

این درس ها و واحدهای متنوع، به دانش آموزان آموزش می دهند که چطور باید مشکلات زندگی شخصی خود را برطرف کنند، چطور می توانند مهارت های یک ذهن منتقد را به دست بیاورند و به طور کلی، چطور می توانند برای زندگی آینده خود آماده شوند. واحدها و دروس اجباری نیز مهارت های اصلی را به دانش آموزان آموزش می دهند.

دانش آموزان در دبیرستان های کانادایی باید حداقل نمره مورد نیاز در دروس اصلی مانند ریاضی، علوم و زبان را به دست بیاورند تا دیپلم دبیرستان خود را اخذ کنند. این موضوعات یا درس ها، در سطوح مختلفی به دانش آموزان ارائه می شوند که از این دست می توانیم به واحدهایی اشاره کنیم که برای دستیابی دانش آموزان به حداقل استانداردهای مورد نیاز در دانشگاه های کانادا لازم هستند.

نکته قابل توجه، این است که دانش آموزان در دبیرستان های کانادا می توانند کلاس ها یا واحدهای منحصر به فرد و خاصی انتخاب کنند که با نیازها و تخصص آن ها تطابق دارند. بازیگری، کارگردانی، عکاسی، طراحی، گرافیک و حتی رشته های مختلف علوم اجتماعی، برخی از واحدها یا درس های اختیاری هستند که دانش آموزان دبیرستانی در کانادا می توانند انتخاب کنند. دروس اصلی دبیرستان های کانادا نیز شامل موارد زیر هستند:

  • زبان انگلیسی (ادبیات انگلیسی، ادبیات آمریکایی، هنرهای زبانی، گرامر، رایتینگ و…)
  • زبان های خارجی (فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی، ایتالیایی و…)
  • جغرافی (جغرافیای جهان و جغرافیای کانادا)
  • تاریخ (تاریخ مدنی کانادا و تاریخ جهان)
  • ریاضیات (جبر، هندسه، حساب، فیزیک، اقتصاد و ریاضی محض)
  • علوم (فیزیک، شیمی، بیولوژی)
  • هنر
  • سایر موارد انتخابی (مانند مطالعات کامپیوتر، تربیت بدنی و موارد دیگر)

نحوه نمره دهی و ارزیابی در دبیرستان های کانادا

سیستم ارزیابی و نمره دهی در دبیرستان های مختلفی که در سراسر کانادا وجود دارد، متفاوت است و هر یک از آن ها تغییر و تحولات خاصی را در این سیستم پیاده سازی می کنند. اما با این حال، کلیت سیستم نمره دهی در دبیرستان های کانادا بر یک سری اصول کلی استوار است که در زیر مشاهده می کنید:

A Excellent 90 تا 100 درصد
B Good 80 تا 89 درصد
C Average/ Fair 70 تا 79 درصد
D Poor 60 تا 69 درصد
F Fail زیر 60 درصد

تفاوتی که در سیستم نمره دهی دبیرستان های استان های مختلف کانادا وجود دارد، شامل یک سری تغییرات اضافی است که برای تعیین دقیق تر نمره دانش آموزان به کار می روند. این تغییرات ممکن است به صورت + یا – بازه نمره دانش آموزان را به طور دقیق تر مشخص کنند. در صورتی که استانی که در آن اقامت می کنید از علامت های + و – نیز برای تعیین دقیق تر نمره استفاده می کند، معمولا درصدها را به شکل زیر نمایش می دهد:

حرف درصد
A+ ۹۵ تا ۱۰۰
A ۸۶ تا ۹۴
A- ۸۰ تا ۸۵
B+ ۷۷ تا ۷۹
B ۷۴ تا ۷۶
B- ۷۰ تا ۷۳
C+ ۶۷ تا ۶۹
C ۶۴ تا ۶۶
C- ۶۰ تا ۶۳
D+ ۵۷ تا ۵۹
D ۵۴ تا ۵۶
D- ۵۰ تا ۵۳
F ۰ تا ۴۹

تحصیل در دبیرستان های کانادا در مقایسه با آمریکا

به طور کلی، سیستم آموزشی در دبیرستان های کانادا و آمریکا شباهت های بسیار زیادی با یکدیگر دارد. اما یکی از تفاوت های عمده و اساسی بین سیستم آموزشی این دو کشور، این است که نظام آموزش و پرورش هر کدام از آن ها برای ارائه بهترین حمایت و پشتیبانی ممکن از دانش آموزان در مقطع متوسطه طراحی و اجرا شده است و آن ها را به بهترین نحو برای مقاطع پیش رویشان آماده می کنند.

دقیقا به همین علت است که دبیرستان های ایالات متحده آمریکا، معمولا به دانش آموزان کمک می کنند تا برای آزمون های SAT که برای پذیرش در دانشگاه های کانادا لازم نیست، آمادگی پیدا کنند. علاوه بر این، نحوه انتخاب واژگان برای مقطع متوسطه و دبیرستان نیز در این دو کشور کمی متفاوت است.

 به عنوان مثال، دبیرستان های آمریکا تمایل دارند از اصطلاحاتی از قبیل “دانش آموز سال اول”، “دانش آموز سال دوم”، “مقطع متوسطه” و “ارشد” برای اشاره به پایه های مختلف این مقطع اشاره کنند. اما دبیرستان های کانادایی این پایه ها را با اعداد مشخص می کنند و آن ها را پایه ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ صدا می کنند.

 همچنین، دبیرستان های کانادایی تاکید کم تری نسبت به دبیرستان های آمریکا بر انجام فعالیت های ورزشی دارند و به جای تمرکز کامل روی آن ها، تنوع بیشتری از فعالیت های مختلف را در اختیار دانش آموزان قرار می دهند. سایر تفاوت های تحصیل در دبیرستان های کانادا با آمریکا را نیز می توانیم به شکل زیر نام ببریم:

  • بازدهی سیستم آموزشی در کانادا بسیار بیشتر از آمریکا است.
  • تحصیل در دبیرستان های کانادا ۱۶ تا ۳۸ درصد کم تر از دبیرستان های آمریکا هزینه دارد.
  • آمریکا یکی از سخت ترین کشورهای دنیا برای اپلای است. زیرا مراحل انجام این کار در آن بسیار پیچیده است. اما کانادا شرایط را به بهترین شکل برای تحصیل دانش آموزان خارجی در دبیرستان های این کشور فراهم کرده است.
  • سطح آموزش در کانادا در رده بندی های بین اللملی، ۱۱ پله بالاتر از آمریکا است.
  • شانس پذیرش در دبیرستان های کانادا معمولا ۳ برابر بیشتر از آمریکا است.
  • دبیرستان های کانادایی معمولا سخت گیری بیشتری در مسائل درسی نسبت به دبیرستان های آمریکایی دارند و این امر موجب پیشرفت سطح علمی و یادگیری بهتر و بیشتر دانش آموزان کانادایی می شود.

 

کدام دبیرستان را برای تحصیل در کانادا انتخاب کنم

توصیه می‌شود که در زمان جست و جوی دبیرستان مناسب برای تحصیل فرزندتان مدرسه‌ای را انتخاب کنید که در آن مهاجرین اکثریت دانش‌آموزان مدرسه را تشکیل می‌دهند. در چنین دبیرستانی در کنار دریافت آموزش با کیفیت، فرزندتان از لحاظ روحی نیز در شرایط مساعدی تحصیل خواهد کرد.

همچنین پیشنهاد می‌شود که فرزندتان را در نزدیک‌ترین دبیرستان به محل سکونت ثبت‎‌نام کنید مخصوصأ در اوایل ورود به کانادا که ممکن است او آشنایی کافی با جامعه کانادایی نداشته باشد. همچنین وجود مسافت طولانی بین دبیرستان و محل سکونت ممکن است رفت و آمد روزانه را برای فرزندتان به یک تردد خسته‌کننده تبدیل نماید.

البته در عمل نیز مدارس از ثبت نام دانش‌آموزانی که محل سکونت آن‌ها در خارج از منطقه‌ای است که مدرسه در آن قرار گرفته خودداری می‌کنند. جالب است بدانید که گران‌ترین مناطق هر شهر در کانادا، نواحی هستند که مدارس دولتی با کیفیت در آن‌ها مستقر شده‌اند. در واقع کیفیت مدارس دولتی بر قیمت مسکن در منطقه تاثیرگذار است.

مزایای تحصیل در دبیرستان کانادا

مزایای تحصیل در دبیرستان کانادا

  • در دبیرستان‌های کانادا یکی از دروسی که دانش‌آموزان یاد ‌می‌گیرند زبان خارجی است یعنی زبانی غیر از انگلیسی. همین امر باعث می‌شود که شما علاوه بر تسلط بر زبان انگلیسی، زبان خارجی دیگری را هم بیاموزید.
  • اگر در دبیرستان کانادا نمرات بالایی را کسب کنید به شما برای پرداخت شهریه تخفیف داده می‌شود.
  • حضور آموزگاران با تجربه و کارآزموده در دوره دبیرستان مدارس کانادا، زمینه را برای یادگیری هر چه بهتر دروس فراهم نموده است. همچنین برخورداری مدارس از امکانات آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی برای دروس عملی و تجربی، تاثیر به سزایی در یادگیری دانش‌آموزان دارد.
  • تحصیل در دوره دبیرستان مدارس کانادا، شما را با سیستم آموزشی در این کشور آشنا می‌کند. در نتیجه با بینش صحیح‌تری می‌توانید به ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه خود بپردازید.

اقامت در کانادا برای تحصیل در دبیرستان

دانش‌آموزانی که برای تحصیل در دبیرستان کانادا، وارد این کشور می‌شوند باید شخصی را به عنوان قیم معرفی می‌کنند. البته ممکن است برای برخی از متقاضیان امکان حضور یکی از والدین در کانادا در طول مدت تحصیل فرزند در دبیرستان‌های کانادا وجود نداشته باشد. در این صورت شما می‌توانید در صورت اقامت یکی از وابستگان خود او را به عنوان قیم معرفی کنید.

اگر هیچ یک از موارد گفته شده برای شما مهیا نیست بابت تحصیل در دبیرستان کانادا نگران نباشید زیرا روشی دیگری از سوی دولت کانادا در نظر گرفته شده است که شما به واسطه ان می‌توانید بدون حضور والدین و بدون معرفی قیم، در دبیرستان کانادا تحصیل کنید.

در روش home stay می‌توانید فرزند خود را به یک خانواده کانادایی بسپارید تا در یک اتاق مستقل در منزل آن‌ها اقامت داشته باشد. البته فقط خانواده‌هایی که مجوز از دولت کانادا دریافت کرده باشند می‌توانند در این طرح شرکت کنند. در این روش اقامتی، وعده‌های غذایی فرزندتان توسط خانواده‌ای که در کنار آن‌ها زندگی می‌کند تامین می‌شود. در روش home stay، ماهانه 900 دلار باید بپردازید.

 

سازمان مهاجرتی الهام کیا
مهاجرت به کانادا، ویزاکانادا، اقامت کانادا، تحصیل کانادا، سرمایه گذاری کانادا ،استارت اپ کانادا، استارت آپ ویزا، مهاجرت کانادا، تحصیلی دانش اموزی کاناد،ا تحصیلی دانشگاه، پذیرش کالج، پذیرش دانشگاه کانادا، اپلای ،کارشناسی اپلای، کارشناسی ارشد ،اپلای مستر، اپلای مستر دوم ،اپلای دکتری ،پست داک، پست دکتری ،فرصت مطالعاتی کانادا، مهاجرت ثبت شرکت کانادا، ویزای کار، جاب آفر کانادا، پیشنهاد کارکانادا، اکسپرس اینتری کانادا، اکسپرس انتری کانادا، اسکیل ورکرکانادا، اسکیل ترید کانادا، اسکیل ورکر استانی کانادا ، کارآفرینی کانادا 
اسپانسرشیب  کانادا ،اسپانسرشیب فرزندان کانادا، اسپانسرشیب والدین کانادا، اسپانسرشیب همسرکانادا، خوداشتغالی کانادا ،اقامت کانادا ،اقامت دائم کانادا ،پاسپورت کانادا، برنامه های استانی کانادا، دعوتنامه کاری کانادا، توریستی کانادا ،؛پناهندگی کانادا ، مولتیپل کانادا، مهاجرت کانادا ، کوآپ کانادا، ثبت شرکت کانادا، جاب کانادا ، الهام کیا کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، مدارس کانادا ، دانشگاه کانادا، کالج کانادا، انتاریو کانادا ، بریتیش کلمبیا کانادا ، تورنتو کانادا، ونکوور کانادا ، مدرسه کانادا، ویزای همراه کانادا، مهاجرت قانونی کانادا، سابمیت کانادا 
Job offer Canada,mohajerat Canada,visa Canada , student visa Canada, education Canada ,start up Canada , student Canada, school Canada , college Canada , apply Canada ,master university Canada ,phd Canada,apply Canada, express entry Canada, skill worker Canada, ict Canada ,imp Canada, refugee Canada , self employed Canada, job Canada, lmia Canada,post doctorate,elham kia,elham kia Canada,immigration Canada, iccrc ,immigration lawyer  
سازمان مهاجرتی الهام کیا، سازمان مهاجرتی الهام کیا
سازمان مهاجرتی الهام کیا، سازمان مهاجرتی الهام کیا

 

whatsapp
09015940289

برای پیش مشاوره رایگان و راهنمایی بیشتر، با کارشناسان کیا در ارتباط باشید

درخواست مشاوره

رزرو وقت مشاوره

ما به شما کمک میکنیم با توجه به شرایطتان بهترین گزینه را برای مهاجرت انتخاب کنید.با ما در ارتباط باشید.

required
سریع‌ترین راه ارتباطی با سازمان مهاجرتی الهام کیا
0901-5940289