✔️مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت (ICT)

Intera company transfer
اقامت یونان

✔️مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت (ICT)

برنامه جابه جایی بیزینس بین المللی کانادا:

برنامه انتقال درون شرکتی یا ICT

اگر قصد تاسیس شعبه شرکت در کانادا را دارید، یا قصد دارید کارمندان خود را برای ایجاد یا توسعه یک شرکت وابسته در کانادا به این کشور منتقل کنید، یا یک مدیر اجرایی، مدیر ارشد یا کارمندی حرفه ای با دانش تخصصی در یک شرکت بین المللی هستید و قصد دارید برای کار به کانادا بروید باید شرایط برنامه «انتقال درون شرکتی کانادا» ( برنامه ICT) را بررسی کنید.

گام اول؛ بررسی صلاحیت کارخانه یا شرکت شما برای ورود به کانادا ذیل (ICT)

 همه صاحبان شرکت‌ها و کارخانه‌داران امکان انتقال کسب و کار خود به کانادا را نداشته و در عین حال امکان پیگیری پروسه مهاجرت به کانادااز این طریق را ندارند. به این منظور باید وضعیت شرکت شما با معیارهای (ICT) همخوانی داشته باشد. این معیارها به شرح زیر هستند:

 * شرکتی در این برنامه قابل قبول است که در کشور مبدأ دایر بوده و از نظر حقوقی و فنی فعال باشد.

 * شرکت شما باید بیش از یک سال سن داشته باشد. هر قدر شرکت، سابقه طولانی‌تری داشته باشد، شانس شما برای پذیرش بیشتر است.

 * شرکت در صورت فعال شدن در خاک کانادا، باید حداقل یک کارمند ساکن این کشور را جذب کند.

 * در حالی که هیچ حداقل مبلغی برای ارزش کسب و کار شما تعیین نشده است، باید شرکت بودجه کافی برای توسعه کسب و کار خود در کانادا را داشته باشد. در این مورد حداقل 100 هزار دلار کانادا نیاز است.

 * شرکت باید رسماً ثبت شده و در مراجع ذیربط کشور مبدأ دارای تأییدیه‌هایی برای مسائل مختلف حقوقی مانند پرداخت تمام و کمال مالیات باشد.

 در کنار موارد ذکر شده در مورد شرکت، خود شخص متقاضی مهاجرت به کانادا نیز باید شرایط خاصی داشته باشد. البته پیش از پرداختن به این شرایط مطرح‌ شده در مورد متقاضی، باید خاطر نشان کرد که با امتیاز یک شرکت خاص، تنها افراد خاصی امکان مهاجرت به کانادا را خواهند یافت؛ مالک شرکت، مدیران، سرپرستان و کارمندان کلیدی اجازه مهاجرت به کانادا با استفاده از امتیاز شرکت را دارند.

 * برای مدیران و سرپرستان؛ باید حداقل یک سال از مجموع سه سال گذشته را به صورت تمام‌وقت در شرکت کار کرده باشند.

 * برای کارمندان کلیدی؛ بهره‌مندی از مدرک تحصیلی و دوره‌های آموزشی مناسب و متناسب با جایگاه شغلی تعیین شده به همراه حداقل یک سال تجربه کار با شرکت.

گام دوم؛ برپایی شرکت در کانادا

 حال در صورت گذر موفقیت از گام اول و احراز اولین بخش از شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، باید وارد مرحله دوم، یعنی مستقر شدن شرکت در کانادا شویم. در هنگام استقرار شرکت در کانادا، شما مجاز هستید تا انتخاب کنید آیا شعبه‌ای از شرکت مادر که در ایران مالک آن هستید را افتتاح کنید یا به کلی یک شرکت جدید را در خاک کانادا تأسیس کنید. در مورد تأسیس شعبه شرایط روشن است اما در مورد تأسیس شرکت جدید باید خاطر نشان کرد که تنها مجاز به تأسیس شرکت در کانادا هستید به شرطی که شرکت جدید با شرکت فعلی شما از نظر حیطه عمل و فیلد کاری شباهت داشته باشد.

 * حال یک استان را برای تأسیس شرکت در کاناداانتخاب کنید. اغلب استان‌ها در مورد ترکیب هیئت مدیره شرایط خاصی دارند و مطابق این شرایط، باید حداقل یکی از اعضای هیئت مدیره کانادایی باشد.

 * این مدیر یا مدیران کانادایی می‌توانند یک مدیر شاغل در بخش اجرایی و پاسخگو در برابر عملکرد شرکت شما و یا صرفاً عضوی از هیئت مدیره باشند.

 * در صورتی که دسترسی به شخص مناسبی برای عهده‌دار شدن این عنوان ندارید، توصیه می‌شود تا حتماً در این مورد از وکیل مهاجرتی خود مشورت خواسته و تقاضای راهنمایی کنید. البته این تنها موردی نیست که نیازمند به مشورت با وکیل مهاجرتی است. در طول پروسه تأسیس شرکت در کانادا، شما باید با وکیل امور مهاجرتی، وکیل امور تجاری(کسب‌وکار) و یک حسابدار آشنا با قوانین مالی کانادا رابطه مستمری داشته باشید.

 گام سوم؛ درخواست برای ویزای کار کانادا

 به محض تأسیس شرکت در کانادا و ثبت حقوقی آن، می‌توانید وارد گام‌های بعدی پروسه مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران شوید. حال نوبت به درخواست برای ویزای کار کانادا رسیده است؛ در عمل این درخواست با تکیه بر این موضوع که شما قصد اشتغال در شرکت خود را دارید پیگیری خواهد شد. معمولاً ویزای کار کانادا در مراحل اولیه، به طور موقت و برای یک سال اعطا خواهد شد. ذیل این ویزای کار کانادا می‌توانید همسر و فرزندان زیر 22 سال خود را به کانادا ببرید.

گام چهارم؛ سفر به کانادا و آغاز کار

 معمولاً پروسه اعطای ویزای کار کانادا، بین 1 تا 4 ماه به طول می‌انجامد. پس از دریافت ویزای کار کانادا، سفر شما به کانادا هیچ مانعی نداشته و با نشان دادن مدارک مربوط به ویزا در هر یک از ورودی‌های رسمی کشور کانادا، اجازه ورود خواهید یافت. این ویزای کار کانادا گاهاً ممکن است بسته به شرایط بین 5 تا 7 سال به طور موقت تمدید شود و این موضوع کاملاً به شرایط شرکت و نقش شما در اداره آن بستگی دارد. در پایان یک سال اول اقامت در کانادا، به منظور تمدید مدت زمان آن، شما باید به مسئولان کانادایی سه نکته را اثبات کنید:

 * شما یک شرکت و کسب‌وکار فعال و پویا دارید که ماحصل آن تولید کالا یا ارائه خدمات به مشتریان است. در این مورد نیازی نیست که شرکت حتماً در سطح بالایی از سوددهی باشد یا اصلاً به سوددهی رسیده باشد بلکه تنها اثبات فعال بودن آن کافیست.

 * خودتان حضور فیزیکی در کانادا دارید و این حضور شما در جریان گردش امور کسب‌وکار در کانادا بوده است. در این مورد مدیریت مجازی و از راه دور یا تشکیل جلسات با فاصله زمانی زیاد قابل پذیرش نیست.

 * حداقل یک کارمند کانادایی در شرکت شما همچنان مشغول به کار است. در این مورد لازم نیست که کارمند حتماً شهروند کانادا باشد بلکه مهاجرانی که اقامت دائم خود را بدست آورده باشند نیز برای این عنوان شغلی قابل قبول هستند.

 این سه فاکتور، نقش اساسی در تمدید مهلت ویزا داشته و در عمل بدون احراز آن‌ها، عبور از این مرحله و ادامه پروسه مهاجرت به کانادا ممکن نیست.

 

 گام پنجم؛ درخواست برای اقامت دائم کانادا

 به طور کلی در تمام طول پروسه مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران و تولیدکنندگان، فعال بودن شرکت در کانادا، یک شرط لازم است. در هنگام تقاضای برای اقامت دائم کانادا نیز باید:

 * اثبات شود که شرکت از نظر حقوقی ساختگی نیست و حضور فعالی در عرصه تولید کالا یا ارائه خدمات دارد.

 * از سوی دیگری در کنار فعال بودن، شرکت باید تمام مجوزهای لازم برای فعالیت در کانادا را داشته باشد. برخی از این مجوزهای کلی بوده و برخی دیگر بسته به حیطه کاری شرکت شما اختصاصی هستند.

 * شرکت همچنان در کانادا حضور فیزیکی دارد و صاحب مکان مشخصی در خاک کاناداست.

 * حداقل یک کارمند کانادایی که هیچ نسبت فامیلی با شما ندارد در شرکت مشغول به کار است.

 در صورت فعال بودن کسب‌وکار شما مطابق شرایط فوق، می‌توانید درخواست خود را برای اخذ اقامت دائم کانادا اعلام کرده و این پروسه را پیگیری کنید. برای پذیرفته شدن درخواست اقامت دائم کانادا، باید شرایط زیر را داشته باشد. شرایط طرح شده در فوق مربوط به شرکت بود و شرایط زیر مربوط به خود شما به عنوان متقاضی مهاجرت به کاناداست.

 * داشتن حداقل CLB7 در بخش مهارت‌های مربوط به زبان یا داشتن حداقل آیلتس 6

 * پشت سر گذاشتن دوره دبیرستان

 * گواهی عدم سو پیشینه صادر شده از سوی پلیس یا سایر مقامات محلی معتبر

 * قرار داشتن در شرایط سلامت جسمی و عدم ابتلا به بیماری‌های حاد

پایان مسیر مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران

 این ایستگاه آخر مهاجرت به کانادا برای کارخانه‌داران و تولیدکنندگان است و رسیدن به آن یعنی رسیدن به رویای مهاجرت به کانادا. با موفقیت در این مرحله، شما ضمن دستیابی به اقامت دائم کانادا، کسب و کار خود را نیز به کانادا منتقل کرده و ضمن داشتن زندگی بهتر در کانادا، می‎توانید رویاهای کاری و شغلی خود را پیگیری کنید. نکته حائز اهمیت در این بین اما لزوم اتکای به یک وکیل مهاجرتی قوی و با تجربه بالاست؛ امری که بدون توجه به آن در عمل ممکن است هر یک از مراحل فوق به یک چالش برای شما تبدیل شود. تنها یک وکیل مهاجرتی حاذق و صاحب تجربه در انجام امور مهاجرت به کانادا، می‌تواند شما را با موفقیت از تمام مراحل فوق عبور دهد.

1. توجیه اقتصادی بالا نسبت به برنامه های مهاجرتی حاضر
2. بدون نیاز به ارائه مدرک زبان
3. سرمایه گذاری و داشتن حداقل دارایی از اهمیت کمتری نسبت به برنامه های مشابه کارآفرینی استانی برخوردار است (با سرمایه به مراتب کمتری امکان اقدام وجود دارد)
4. امکان انتقال سرمایه به صورت قانونی به کانادا.
5. تحصیلات دانشگاهی الزامی نیست.
6. داشتن ویزای توریستی کانادا برای شروع فرآیند الزامی نیست.
7. امکان تغییر بیزینس یا خرید بیزینس دیگر بعد از ورود به کانادا، ممکن است.
8. سابقه سفر به کشورهای حوزه شینگن اهمیتی ندارد.
9. می توانید شهر خود را انتخاب کنید و محدود به انتخاب استانی خاصی نیستید
10. رشته تحصیلی و سوابق کاری اگر ناهماهنگ باشند مشکلی نخواهید داشت.
11. پس از راه اندازی بیزینس ملزم به اقامت محل یا شهر خاصی نیستید و انتخاب با خود شماست.
12. می توانید مالک 20 تا 100% کسب و کار خود باشید
13. همسر میتواند ویزای کار باز داشته باشد و فرزندان زیر 18 سال از تحصیل رایگان بهره مند خواهند شد.
14. کل خانواده بیمه درمانی تکمیلی خواهند داشت.
15. تسهیل راه برای دریافت اقامت دائم کانادا.
و....

 

 

شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران و تولیدکنندگان

 مهاجرت کانادا ویژه صاحبان مشاغل بزرگ

روش های سرمایه گذاری در کانادا بسیار است اما هدف از نگارش این یادداشت، بررسی شرایطی است که شما ذیل آن بتوانید در کنار مهاجرت به کانادا کسب و کار خود را به این کشور منتقل کرده یا به بیانی دیگر تأسیس شرکت در کانادا را پیگیری کنید. تغییر مکان یک کارخانه یا تولیدی موفق و بردن آن به کانادا هم سخت است و هم سرشار از مزایای مختلف. مهاجرت به کانادا، یک گزینه جذاب برای کارآفرینان، صاحبان مشاغل و حتی کارگران است و این موضوع اصلاً چیز تازه‌ای نیست؛ سال‌هاست که افراد برای توسعه شغل خود، ترقی و دستیابی به زندگی بهتر، رویای مهاجرت به کانادا را در سر دارند. دولت کانادا دهمین اقتصاد بزرگ جهان را در دومین کشور وسیع دنیا جای داده و با این وجود می‌توان گفت علاقه بالای صاحبان مشاغل برای مهاجرت به کانادا اصلاً اتفاقی نیست. اگر شما نیز به عنوان یکی از صنعت‌گران و صاحبان مشاغل، با پرسش‌هایی مانند شرایط ثبت شرکت در کانادا به چه شکل است؟ آیا با تأسیس شرکت در کانادا صاحب اقامت این کشور خواهید شد؟ و آیا این کار با خرید شرکت در کانادا فرقی دارد؟ مواجه هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید. ما در این یادداشت با ارائه اطلاعات دقیقی در مورد شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، تولیدکنندگان و صاحبان مشاغل بزرگ، به شما کمک می‌کنیم تا پاسخ تمام پرسش‌های فوق را دریافت کنید. در یادداشت پیش رو، با این عناوین میزبان توجه شما هستیم:

 * چگونه کارخانه، شرکت یا واحد تولیدی خود را به کانادا منتقل کنیم؟

 * گام اول؛ بررسی صلاحیت کارخانه یا شرکت شما برای ورود به کانادا ذیل (ICT)

 * گام دوم؛ برپایی شرکت در کانادا

 * گام سوم؛ درخواست برای ویزای کار کانادا

 * گام چهارم؛ سفر به کانادا و آغاز کار

 * گام پنجم؛ درخواست برای اقامت دائم کانادا

 * پایان مسیر مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران

 

 تأسیس شرکت در کانادا و مزایایی پرشمار

 قطعاً خود پدیده مهاجرت به کانادا، با انبوهی از منافع، مزایا و فرصت‌های خوب گره خورده است اما در این مقوله، در کنار مزایای مهاجرت به کانادا، شما از مزایای تأسیس شرکت در کانادا نیز بهره‌مند خواهید شد. ضمن اخذ اقامت دائم کانادا، شما می‌توانید کسب و کار خود را در محیطی با توسعه اقتصادی بالا اداره کرده و از مزایای زیر بهره‌مند شوید:

 * توسعه آسان شرکت یا تولیدی با صرف هزینه کمتری نسبت به سایر کشورهای توسعه‌یافته جهان

 * نرخ کم مالیات تعیین شده برای تأسیس شرکت در کانادا

 * دسترسی به بازار وسیع ناحیه نفتا که با توافق سه کشور کانادا، آمریکا و مکزیک برای تجارت آزاد تشکیل شده است.

 * دسترسی به نیروی کار ماهر و صاحب تجربه در کلاس جهانی

 

 چگونه کارخانه، شرکت یا واحد تولیدی خود را به کانادا منتقل کنیم؟

 بی‌شک هدف شما از جستجو برای شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، این است که متوجه شوید اساساً یک فرد صاحب کارخانه یا تولیدکننده چگونه می‌تواند ضمن مهاجرت به کانادا، واحد صنفی خود را به کانادا منتقل سازد. ما نیز در این یادداشت تلاش می‌کنیم تا با تمرکز بر این موضوع، در چندین گام، شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران را تشریح کنیم. انتقال یک واحد صنفی یا فراهم ساختن امکان توسعه آن در کانادا، تابع قوانین مشخصی است و همین موضوع باعث شده تا پروسه انجام کار کاملاً منطقی، منظم و از پیش تعیین‌شده باشد. پیش از پرداختن به این گام‌های مختلف، باید گفت که این پروسه احتمالاً بین 12 تا 18 ماه به طور خواهد انجامید.

 

 گام اول؛ بررسی صلاحیت کارخانه یا شرکت شما برای ورود به کانادا ذیل (ICT)

 همه صاحبان شرکت‌ها و کارخانه‌داران امکان انتقال کسب و کار خود به کانادا را نداشته و در عین حال امکان پیگیری پروسه مهاجرت به کانادا از این طریق را ندارند. به این منظور باید وضعیت شرکت شما با معیارهای (ICT) همخوانی داشته باشد. این معیارها به شرح زیر هستند:

 * شرکتی در این برنامه قابل قبول است که در کشور مبدأ دایر بوده و از نظر حقوقی و فنی فعال باشد.

 * شرکت شما باید بیش از یک سال سن داشته باشد. هر قدر شرکت، سابقه طولانی‌تری داشته باشد، شانس شما برای پذیرش بیشتر است.

 * شرکت در صورت فعال شدن در خاک کانادا، باید حداقل یک کارمند ساکن این کشور را جذب کند.

 * در حالی که هیچ حداقل مبلغی برای ارزش کسب و کار شما تعیین نشده است، باید شرکت بودجه کافی برای توسعه کسب و کار خود در کانادا را داشته باشد. در این مورد حداقل 100 هزار دلار کانادا نیاز است.

 * شرکت باید رسماً ثبت شده و در مراجع ذیربط کشور مبدأ دارای تأییدیه‌هایی برای مسائل مختلف حقوقی مانند پرداخت تمام و کمال مالیات باشد.

 در کنار موارد ذکر شده در مورد شرکت، خود شخص متقاضی مهاجرت به کانادا نیز باید شرایط خاصی داشته باشد. البته پیش از پرداختن به این شرایط مطرح‌ شده در مورد متقاضی، باید خاطر نشان کرد که با امتیاز یک شرکت خاص، تنها افراد خاصی امکان مهاجرت به کانادا را خواهند یافت؛ مالک شرکت، مدیران، سرپرستان و کارمندان کلیدی اجازه مهاجرت به کانادا با استفاده از امتیاز شرکت را دارند.

 * برای مدیران و سرپرستان؛ باید حداقل یک سال از مجموع سه سال گذشته را به صورت تمام‌وقت در شرکت کار کرده باشند.

 * برای کارمندان کلیدی؛ بهره‌مندی از مدرک تحصیلی و دوره‌های آموزشی مناسب و متناسب با جایگاه شغلی تعیین شده به همراه حداقل یک سال تجربه کار با شرکت.

 

 گام دوم؛ برپایی شرکت در کانادا

 حال در صورت گذر موفقیت از گام اول و احراز اولین بخش از شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، باید وارد مرحله دوم، یعنی مستقر شدن شرکت در کانادا شویم. در هنگام استقرار شرکت در کانادا، شما مجاز هستید تا انتخاب کنید آیا شعبه‌ای از شرکت مادر که در ایران مالک آن هستید را افتتاح کنید یا به کلی یک شرکت جدید را در خاک کانادا تأسیس کنید. در مورد تأسیس شعبه شرایط روشن است اما در مورد تأسیس شرکت جدید باید خاطر نشان کرد که تنها مجاز به تأسیس شرکت در کانادا هستید به شرطی که شرکت جدید با شرکت فعلی شما از نظر حیطه عمل و فیلد کاری شباهت داشته باشد.

 * حال یک استان را برای تأسیس شرکت در کانادا انتخاب کنید. اغلب استان‌ها در مورد ترکیب هیئت مدیره شرایط خاصی دارند و مطابق این شرایط، باید حداقل یکی از اعضای هیئت مدیره کانادایی باشد.

 * این مدیر یا مدیران کانادایی می‌توانند یک مدیر شاغل در بخش اجرایی و پاسخگو در برابر عملکرد شرکت شما و یا صرفاً عضوی از هیئت مدیره باشند.

 * در صورتی که دسترسی به شخص مناسبی برای عهده‌دار شدن این عنوان ندارید، توصیه می‌شود تا حتماً در این مورد از وکیل مهاجرتی خود مشورت خواسته و تقاضای راهنمایی کنید. البته این تنها موردی نیست که نیازمند به مشورت با وکیل مهاجرتی است. در طول پروسه تأسیس شرکت در کانادا، شما باید با وکیل امور مهاجرتی، وکیل امور تجاری(کسب‌وکار) و یک حسابدار آشنا با قوانین مالی کانادا رابطه مستمری داشته باشید.

 

 گام سوم؛ درخواست برای ویزای کار کانادا

 به محض تأسیس شرکت در کانادا و ثبت حقوقی آن، می‌توانید وارد گام‌های بعدی پروسه مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران شوید. حال نوبت به درخواست برای ویزای کار کانادا رسیده است؛ در عمل این درخواست با تکیه بر این موضوع که شما قصد اشتغال در شرکت خود را دارید پیگیری خواهد شد. معمولاً ویزای کار کانادا در مراحل اولیه، به طور موقت و برای یک سال اعطا خواهد شد. ذیل این ویزای کار کانادا می‌توانید همسر و فرزندان زیر 22 سال خود را به کانادا ببرید.

 

گام چهارم؛ سفر به کانادا و آغاز کار

 معمولاً پروسه اعطای ویزای کار کانادا، بین 1 تا 4 ماه به طول می‌انجامد. پس از دریافت ویزای کار کانادا، سفر شما به کانادا هیچ مانعی نداشته و با نشان دادن مدارک مربوط به ویزا در هر یک از ورودی‌های رسمی کشور کانادا، اجازه ورود خواهید یافت. این ویزای کار کانادا گاهاً ممکن است بسته به شرایط بین 5 تا 7 سال به طور موقت تمدید شود و این موضوع کاملاً به شرایط شرکت و نقش شما در اداره آن بستگی دارد. در پایان یک سال اول اقامت در کانادا، به منظور تمدید مدت زمان آن، شما باید به مسئولان کانادایی سه نکته را اثبات کنید:

 * شما یک شرکت و کسب‌وکار فعال و پویا دارید که ماحصل آن تولید کالا یا ارائه خدمات به مشتریان است. در این مورد نیازی نیست که شرکت حتماً در سطح بالایی از سوددهی باشد یا اصلاً به سوددهی رسیده باشد بلکه تنها اثبات فعال بودن آن کافیست.

 * خودتان حضور فیزیکی در کانادا دارید و این حضور شما در جریان گردش امور کسب‌وکار در کانادا بوده است. در این مورد مدیریت مجازی و از راه دور یا تشکیل جلسات با فاصله زمانی زیاد قابل پذیرش نیست.

 * حداقل یک کارمند کانادایی در شرکت شما همچنان مشغول به کار است. در این مورد لازم نیست که کارمند حتماً شهروند کانادا باشد بلکه مهاجرانی که اقامت دائم خود را بدست آورده باشند نیز برای این عنوان شغلی قابل قبول هستند.

 این سه فاکتور، نقش اساسی در تمدید مهلت ویزا داشته و در عمل بدون احراز آن‌ها، عبور از این مرحله و ادامه پروسه مهاجرت به کانادا ممکن نیست.

 

 

 گام پنجم؛ درخواست برای اقامت دائم کانادا

 به طور کلی در تمام طول پروسه مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران و تولیدکنندگان، فعال بودن شرکت در کانادا، یک شرط لازم است. در هنگام تقاضای برای اقامت دائم کانادا نیز باید:

 * اثبات شود که شرکت از نظر حقوقی ساختگی نیست و حضور فعالی در عرصه تولید کالا یا ارائه خدمات دارد.

 * از سوی دیگری در کنار فعال بودن، شرکت باید تمام مجوزهای لازم برای فعالیت در کانادا را داشته باشد. برخی از این مجوزهای کلی بوده و برخی دیگر بسته به حیطه کاری شرکت شما اختصاصی هستند.

 * شرکت همچنان در کانادا حضور فیزیکی دارد و صاحب مکان مشخصی در خاک کاناداست.

 * حداقل یک کارمند کانادایی که هیچ نسبت فامیلی با شما ندارد در شرکت مشغول به کار است.

 در صورت فعال بودن کسب‌وکار شما مطابق شرایط فوق، می‌توانید درخواست خود را برای اخذ اقامت دائم کانادا اعلام کرده و این پروسه را پیگیری کنید. برای پذیرفته شدن درخواست اقامت دائم کانادا، باید شرایط زیر را داشته باشد. شرایط طرح شده در فوق مربوط به شرکت بود و شرایط زیر مربوط به خود شما به عنوان متقاضی مهاجرت به کاناداست.

 * داشتن حداقل CLB7 در بخش مهارت‌های مربوط به زبان یا داشتن حداقل آیلتس 6

 * پشت سر گذاشتن دوره دبیرستان

 * گواهی عدم سو پیشینه صادر شده از سوی پلیس یا سایر مقامات محلی معتبر

 * قرار داشتن در شرایط سلامت جسمی و عدم ابتلا به بیماری‌های حاد

 

سازمان مهاجرتی الهام کیا
کانادا ویزاکانادا اقامت کانادا تحصیل کانادا سرمایه گذاری کانادا استارت اپ کانادا استارت آپ ویزا مهاجرت کانادا تحصیلی دانش اموزی کانادا تحصیلی دانشگاه پذیرش کالج پذیرش دانشگاه کانادا اپلای کارشناسی اپلای کارشناسی ارشد اپلای مستر اپلای مستر دوم اپلای دکتری پست داک پست دکتری فرصت مطالعاتی کانادا مهاجرت ثبت شرکت کانادا ویزای کار جاب آفر کانادا پیشنهاد کار اکسپرس اینتری اکسپرس انتری اسکیل ورکر اسکیل ترید اسکیل ورکر استانی کارآفرینی کانادا 
اسپانسرشیب اسپانسرشیب فرزندان اسپانسرشیب والدین اسپانسرشیب همسر خوداشتغالی کانادا اقامت دائم کانادا پاسپورت برنامه های استانی کانادا دعوتنامه کاری کانادا توریستی کانادا پناهندگی کانادا کانادا IMP ICT INTERA COMPANY TRANSFER IMMIGRATION CANADA TORENTO VANCOUVER EXPRESS ENTERY VISA STUDY STUDENT VISA WORK VISA 
سازمان مهاجرتی الهام کیا

 

whatsapp
09015940289

برای پیش مشاوره رایگان و راهنمایی بیشتر، با کارشناسان کیا در ارتباط باشید

درخواست مشاوره

رزرو وقت مشاوره

ما به شما کمک میکنیم با توجه به شرایطتان بهترین گزینه را برای مهاجرت انتخاب کنید.با ما در ارتباط باشید.

required
سریع‌ترین راه ارتباطی با سازمان مهاجرتی الهام کیا
0901-5940289