✔️مهاجرت به کانادا از طریق استارت اپ ویزا

برنامه ریزی برای مهاجرت به کانادا
اقامت یونان

✔️مهاجرت به کانادا از طریق استارت اپ ویزا

استارت‌ آپ ویزا چیست؟

 اگر قرار است در مورد ویزای استارت‌ آپ کانادا  اطلاعاتی بدست آوریم، بهتر است پیش از هر چیز در مورد خود پدیده استارت‌آپ به شناخت کاملی دست پیدا کنیم. پیش‌تر نشریه فوربس در یک مقاله تحلیلی از یک تعریف جالب برای استارت‌آپ پرده برداشت:

 *تعریف استارتاپ: یک استارت‌آپ، اساساً یک شرکت فعال به منظور حل یک مشکل است که هم راه‌حل آن مشخص و هم موفقیت در آن تضمین‌شده نیست.

 البته شاید این تعریف برای استارت‌آپ، کمی سختگیرانه و حتی بدبینانه باشد اما واقعیت بازار سرمایه و کسب و کار به خوبی در آن منعکس شده است. نفس استارت‌آپ‌ها درگیر بودن در عدم قطعیت‌هاست و این ناشی از نوآورانه بودن این پروژه‌هاست. وقتی بحث یک استارت‌آپ وسط باشد، چه برای اخذ ویزای استارت‌آپ و چه برای یک کسب و کار وطنی، در هر صورت مسئله با سه جنبه اصلی نمایان خواهد شد:

 * مشکل مورد تمرکز در پروژه استارت‌آپ ویزا

 * راه‌حل ارائه شده در ویزای استارت‌ آپ

 * سرمایه مورد نیاز بیزینس استارت آپی

 معمولاً مشکلاتی که در استارت‌آپ‌ها مورد تمرکز قرار می‌گیرند، بدیع و حل نشده هستند؛ مشخصاً حل یک مشکل قدیمی که پیش‌تر راه‌حل آن مشخص شده است، اصلاً منطقی نیست مگر در راه‌حل جدید، نسبت به راه‌حل پیشین شاهد افزایش بهره‌وری بهبود عملکرد یا مسائلی از این قبیل باشید. راه‌حل‌های ارائه شده نیز جدید و بدیع هستند و باید نوآورانه باشند؛ هیچ‌کسی حاضر نیست که وقت و سرمایه خود را صرف یک راه‌حل قدیمی و شکست‌خورده کند! اما در نهایت، مهم‌ترین جنبه استارت‌آپ ویزای کانادا، جلب نظر افسر اداره مهاجرت کاناداست، که موفقیت در این بخش کاملاً وابسته به توانایی و پتانسیل‌های پروژه شماست. اگر به قدر کافی راه‌حل شما کاربردی، مشکل مورد تمرکز مهم و پروژه نهایی سودآور باشد، بی‌شک استارت‌آپ شما موفق به جذب سرمایه خواهد شد.

تفاوت استارت‌آپ و کارآفرینی کانادا چیست؟

احتمالاً تفاوت این دو پدیده را تا حد زیادی با مطالعه دو بخش پیشین متوجه شده باشد اما در یک جمع‌بندی باید گفت که:

 * مهمترین تفاوت این دو برنامه مهاجرتی کانادا،این است که کارآفرینی در کانادا منجر به دریافت ویزای کار مشروط است (بجز کارآفرینی نیوبرانزویک و پرنس ادوارد که قوانین خود را داراست)، در حالی که در استارت آپ ویزا، اقامت دائم کانادا به صورت غیر مشروط صادر می شود، یعنی بر خلاف کارآفرینی اگر حتی پروژه راه اندازی هم نشود، اقامت دائم پا برجاست.

 * در مقایسه استارتاپ با کارآفرینی، شما لزوماً با یک راه‌حل جدید و یک ایده جدید مواجه نیستید اما یک استارت‌آپ بدون ایده‌ها و راه‌حل های جدید معنایی ندارد.

 * در کارآفرینی شما با یک کسب و کار قطعی با خدمات، راه‌حل‌ها، تولیدات، مشتریان و مراحل فروش قطعی روبرو هستید در حالی که تمام موارد فوق در یک استارت‌آپ بسیار تخصصی ست و باید اشراف کامل به بازار کار ابتدا کانادا و سپس جهانی داشته باشید پس استارتاپ نسبت به کارآفرینی بسیار پیچیده تر است.

 * استارت‌آپ منجر به خلق یک تیم جدید و یک پروژه اقتصادی جدید خواهد شد در حالی که کارآفرینی بر بسترهای قدیمی مانند یک کسب و کار سابق نیز ممکن است به شرطی که منجر به ایجاد مشاغل و فرصت‌های شغلی جدید شود. 

* اغلب در یک استارت‌آپ سرمایه پیشرفت پروژه از یک سرمایه‌گذار خارجی جذب خواهد شد اما در کارآفرینی شاهد اتکای تمام و کمال شخص، به سرمایه خود هستیم.

 * در مقایسه هزینه های کارآفرینی و استارتاپ کانادا باید گفت که، هزینه های پنهان زیادی در برنامه های کارآفرینی کانادا وجود دارد که باید تمام جوانب آن سنجیده شود و به دقت اقدام به خرید یا راه اندازی یک بیزینس کنید، که در استارت آپ  کانادا هزینه پنهانی نیست، چون باید پیش بینی 5 سال آینده به دقت بررسی و در بیزینس پلن ارائه گردد.

 * استارت آپ ویزای کانادا برنامه فدرال است که اختیار این را دارید در هر استانی سکونت داشته و کسب و کار را راه اندازی کنید، اما برنامه های کارآفرینی کانادا به صورت استانی ست، که هر کدام قوانین خاص خود را دارد.

 * یکی دیگر از تفاوتهای مهم کار آفرینی کانادا و استارت آپ ویزا این است که، در استارت آپ شرایط خاصی برای سن، میزان تمکن مالی بالا و سوابق مدیریتی بیزینسی در نظر گرفته نشده است، اما در برنامه های کارآفرینی استانی، بسته به قوانین هر استان، تمامی این شرایط وجود دارد.

اخذ ویزای استارت‌آپ کانادا تابع چه شرایطی است؟

 در پروسه اخذ ویزای استارت‌آپ، شما باید یک طرح نوآورانه و جدید در حیطه‌های مختلف تکنولوژی، تولید، خدمات، نرم‌افزار، حوزه سایبر یا هر حوزه مهم دیگری داشته و این طرح شما از نظر منطقی قابل دفاع باشد البته استارت آپ ویزا هیچگونه محدودیتی برای نوع بیزینس ندارد. این طرح باید به شکل دقیقی به رشته تحریر درآمده، از نظر حرفه‌ای مورد سنجش قرار گرفته و تا سرحد امکان به واقعیت‌های دنیای کسب و کار نزدیک شده باشد. هر ساله دولت کانادا یک لیست سه‌بخشی از شرکت‌های سرمایه‌گذار موفق و معتبر کانادایی را اعلام خواهد کرد که تمام آن‌ها، با شرایط مختلفی، در پروسه ویزای استارت‌ آپ کانادا قابل پذیرش هستند. برای اینکه بتوانید به ویزای استارت‌آپ برسید باید طرح استارت‌آپ خود را برای این شرکت‌ها ارسال کرده و تلاش کنید تا نظر آن‌ها را نسبت به شانس موفقیت بالای پروژه و عملی بودن آن جذب کنید. چنانچه یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری لیست تعیین شده تأییدی بر پروژه شما اعلام کرده و متعهد به سرمایه‌گذاری در پروژه شما شود، یک گام مهم و سخت به سوی ویزای استارت‌آپ برداشته شده است. پس از این شرکت سرمایه‌گذاری مورد نظر نامه‌ای رسمی و مطابق قانون دولت کانادا را به شما اختصاص داده و شما بر اساس نامه مذکور امکان پیگیری سایر مراحل حقوقی اخذ ویزای استارت‌آپ را خواهید داشت. این اصلی‌ترین بخش و شرایط اخذ ویزای استارت‌آپ کاناداست که در عمل بلیت ورود به چرخه موفقیت کاری در این کشور است.

تفاوت ویزای استارت‌آپ و ویزای کارآفرینی در چیست - بخش دوم؟

 همانطور که گفته شد، ماهیت متمایز استارت‌آپ‌ها و پروژه‌های کارآفرینی که با خواندن و مد نظر قرار دادن دو بخش ابتدایی متن متوجه آن خواهید شد، از منظر حقوقی ویزای استارت‌آپ کانادا نیز ماهیتی متمایز با ویزای کارآفرینی دارد. پیش از هر چیز باید گفت که اصلی‌ترین نقطه تمایز ویزای استارت‌آپ و ویزای کارآفرینی در بخش سرمایه‌گذاری است:

 * در حالی که شما برای ویزای کارآفرینی باید سرمایه خود را در محوریت کار قرار داده و به کمک سرمایه خود کسب و کار جدیدی در کانادا راه‌اندازی یا خریداری کنید، در مورد ویزای استارت‌آپ شما خودتان سرمایه‌ای برای بخش کاری پروژه پرداخت نکرده و یک شرکت سرمایه‌گذاری کانادا مسئول بخش مالی پروژه شما خواهد شد. (البته هزینه های مربوط به بیزینس پلن و مارکت ریسرچ بازار و هرآنچه که نیاز باشد که بتوانید نظر یک شرکت سرمایه گذار را جلب کنید بر عهده خود شماست، که اگر حرفه ای عمل کنید، قطعا کم هزینه نخواهد بود و بسته به نوع بیزینس می تواند بسیار متفاوت باشد)

 این اصلی‌ترین نقطه تمایز این دو پروسه اخذ ویزا است که باعث شده تا ویزای استارت‌آپ برای افرادی که توان مالی کمتری دارند، گزینه ممکن‌تری باشد که با ریسک کمتری بتواند به اقامت دائم کانادا دست پیدا کنند.

 * مقایسه سرمایه مورد نیاز در کار آفرینی و استارتاپ: در حالی که پلنهای مختلف استانی در بخش ویزای کارآفرینی ممکن است از شما انتظار سرمایه‌گذاری مبالغی بین 200 هزار تا 1 میلیون یا 2 میلیون دلار را داشته باشند، در ویزای استارت‌آپ شما نیازی به چنین سرمایه کلانی ندارید.

 البته این به معنی نادیده انگاشتن شدن بعد مالی مسئله در پروسه اخذ ویزای استارت آپ کانادا نیست. برای این نوع ویزای کانادا شاید سرمایه‌گذاری مستقیم نداشته باشید، اما مهم است تا از نظر مالی بتوانید گذران زندگی خانواده خود در کانادا را تضمین کنید. البته قطعاً رقم مورد نیاز برای این موضوع کمتر از سرمایه لازم برای برپایی یک کسب و کار است. در عین حال اما در نظر داشته باشید که ویزای کارآفرینی نیز خالی از مزیت نیست:

 * تفاوت موفقیت در پروژه استارتاپ و کار آفرینی کانادا: در حالی که اخذ ویزای استارت‌آپ کانادا در گرو موفقیت ایده شماست و این ایده باید توسط یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری تعیین شده مورد تأیید واقع شود، در بخش کارآفرینی همچین موضوعی وجود نداشته و به مجرد سلامت سرمایه‌گذاری و تأمین اعتبار آن، شما موفق به اخذ ویزا خواهید شد. این یعنی در کارآفرینی نیازی به داشتن ایده نوآورانه و تأیید آن از سوی شرکت‌های سختگیر سرمایه‌گذاری نیست. اما بسیار باید در راه اندازی و خرید بیزینس دقت داشته باشید که سرمایه خود را از دست ندهید. به طور مثال بیزینسی که در آستانه ورشکستی است را نخرید! (که اگر از موکلین ما باشید تمامی تحقیقات لازمه انجام شده و با این مشکل مواجه نخواهید شد)

 

 

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

 

همان طور که پیش تر گفته شد برنامه استارت آپ کانادا یکی از بهترین روش های اخذ اقامت دائم در کانادا می باشد. در واقع start up یک کسب و کار نوپایی است که عموما در زمینه تکنولوژی فعالیت دارد. در طی چند سال اخیر سازمان مهاجرت کانادا، با هدف تشویق صاحبان کسب و کارها به مهاجرت به این کشور، روش ویزای استارت آپ کانادا را مطرح کرد تا دارندگان ایده ها و طرح های نو و کار آفرینان خلاق بتوانند با سرمایه گذاری در این کشور، بستر مهاجرت را برای خود مهیا نمایند.

 

مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا

 

  • نوشتن یک ایده و طرحی خلاق و نو
  • ارایه ایده نوشته شده به یکی از شرکت های معتبر (صندوق های سرمایه گذاری کارآفرینی، فرشتگان سرمایه گذاری و مرکز رشد استارتاپی)
  • تایید طرح توسط یکی از شرکت های معتبر ذکر شده (تقریبا بعد از این مراحل و تایید شدن ایده صاحب طرح، پروسه ویزای استارتاپ کانادا شکل می گیرد.)
  • درخواست اخذ اقامت دائم در کانادا (اگر این مراحل توسط مشاورین کارآزموده و معتبر صورت گیرد، اقامت در مدت ۱۲ تا ۱۶ ماه اخذ می شود.)

 

شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

 

جهت اخذ اقامت استارتاپ کانادا لازم است، شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • یکی از شروط لازم، برخورداری از دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی (در همه زمینه های نوشتاری، گفتاری و شنیداری) و کسب نمره ای حداقل معادل CLB 5 می باشد.

در واقع برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا لازم است در یکی از ۲ آزمون زبان انگلیسی موسسات معتبر (CELPIP G-Test و IELTS) یا یکی از ۲ آزمون زبان فرانسه (TEF Canada و TCF Canada) شرکت نموده و نتیجه آن را در فرم درخواست خود قرار دهید. دقت نمایید که در صورت عدم کسب حداقل نمره، درخواست شما لغو می گردد.

 

  • از دیگر شرایط ویزای استارتاپ کانادا، برخورداری از یک سرمایه اولیه است چرا که دولت کانادا، هیچ بودجه مالی را برای افرادی که قصد اقامت از طریق ویزای استارت آپ کانادا دارند، در نظر نمی گیرد.

در واقع اگر قصد دریافت ویزای start up کانادا را دارید بهتر است که حدودا سرمایه اولیه (برای ۶ ماه) جهت گذران زندگی خود را داشته باشید. (همچنین باید توجه شود که میزان این سرمایه بر اساس تعداد اعضای هر خانوار مشخص می شود و هر سال این میزان تغییر می کند.)

باید دقت شود که داشتن سرمایه اولیه به منظور سرمایه گذاری در کانادا نیست؛ چرا که یک ایده خلاقانه و فعالیت مناسب، تضمین کننده موفقیت روش مهاجرت با استارت آپ می باشد.

 

  • و در نهایت یکی از مهم ترین شرایط ویزا استارت آپ کانادا، اثبات کسب و کار و جذب اعتماد یکی از سازمان ها مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می باشد.

اقامت استارت آپ کانادا دائمی است یا موقت؟

 

در صورت اخذ ویزای استارتاپ کانادا، گروه نمایندگان شرکت آتلانتیک ۷۲۴، می توانند در ابتدا به مدت شش ماه ویزای کار کانادا را برای شما فراهم نمایند که پس از گذراندن شش ماه، اقامت دائم برای شما و خانوادتان مهیا می شود (در واقع این اقامت با گذشت تقریبا ۱۲ ماه برای شما و خانوادتان اخذ می شود.)

 

  • چگونه می‌توانیم واجد شرایط دریافت ویزای کار استارتاپ کانادا باشیم؟

به عنوان فرد دارای صلاحیت دریافت ویزای کار برای برنامه استارت آپ، هم باید از شرایط ورودی در نظر گرفته شده به کشور کانادا و هم از شرایط برنامه استارتاپ کانادا برای شروع فعالیت در این کشور برخوردار باشید.

 

  • در چه صورت اعضای خانواده می‌توانند در مدت ۶ ماه اقامت با ویزای کار استارتاپ، فرد متقاضی را همراهی نمایند؟

دریافت کنندگان مجوز کار استارتاپ که اقامت موقت کانادا را دارند، در صورتی می‌توانند همسر و فرزندانشان را همراه خود به کانادا ببرند که برای مجوز کار و تحصیل آنها درخواست نمایند.

 

  • چه مواردی برای دریافت مجوز کار از طریق برنامه استارتاپ کانادا الزامی است؟

وجود یک تجارت قابل قبول، دعوتنامه پذیرش از یک سازمان حمایت کننده در کانادا و آشنایی با زبان (انگلیسی یا فرانسوی) و پول کافی برای گذران زندگی در این کشور، از موارد ضروری برای مجوز کار تحت برنامه استارتاپ کانادا می باشد.

البته باید توجه شود که صاحب طرح در آن مدت زمان شش ماهه تا زمان گرفتن اقامت کانادا، لازم است بر روی ایده استارت آپی خود تمرکز داشته باشد در غیر این صورت اقامت دائم، داده نخواهد شد.

همچنین سازمان مهاجرت بیان می دارد که در صورت مواجه شدن  طرح و ایده با شکست، ریسک شکل نگرفتن استارت آپ را می پذیرد و به هیچ عنوان اقامت اخذ شده برای شما و خانواده‌تان را باطل نمی نماید.

شرایط و مراحل دریافت ویزای استارت آپ

 

این برنامه به افرادی پیشنهاد می‌شود که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند می‌خواهند استارت اپ و کسب و کاری جدیدی قابل گسترش در سطح جهانی را در این کشور راه اندازی کنند. شروع بیزینس در کشوری که در آن هیچ سابقه و تجربه‌ای ندارید ناممکن به نظر می‌رسد اما بهتر است بدانید کشور کانادا تمام ریسک‌ها و سختی‌های کار این کارآفرینان را در نظر می‌گیرد و اگر در آن استارت آپ موفق نشوید نیز اقامت شما را باطل نمی‌کند و شما می‌توانید با خیال راحت در زمینه دیگری مشغول به کار شوید.

 

شرایطی که برای دریافت این ویزا باید داشته باشید عبارتند از:

۱- راه اندازی یک بیزینس در کشور کانادا که مالک حداقل ۱۰درصد از سهام آن باشید .

همه بنیان‌گزاران آن کسب و کار حداقل باید ۵۰ درصد سهام آن را در اختیار خود داشته باشند و همچنین حداکثر پنج نفر می‌توانند برای اراه اندازی یک بیزینس درخواست ویزا کنند.

۲- دریافت نامه حمایت از یکی از سازمان‌های مورد قبول برنامه ویزای استارتاپ کانادا

۳- داشتن مدرک زبان (انگلیسی یا فرانسه) معادل IELTS 5

۴- داشتن حداقل حساب بانکی برای یک سال هزینه زندگی (۱۲,۶۶۹ دلارکانادا برای یک نفر  –  ۱۹,۳۹۰ دار کانادا برای ۳ نفر)

 

به بیان دیگر دریافت ویزای استارتاپ کانادا شامل دو قسمت می‌باشد:

۱- دریافت نامه حمایت از طرف موسسات مورد قبول برنامه ویزای استارت آپ

۲- درخواست اخذ اقامت به منظور راه اندازی یک استارت آپ در کانادا

در ویزای استارت آپ کانادا می‌توانید همزمان برای خود و اعضای خانواده اقامت دائم دریافت کنید و این اقامت مشروط به موفقیت ایده کسب و کار نیست.

 

سازمان های کانادایی حمایت کننده از استارت آپ ها

 

برنامه استارتاپ کانادا به منظور، دعوت از کارآفرینان برای راه اندازی یک کسب و کار حرفه‌ای و کاربردی در این کشور است. اگر فرد متقاضی بتواند دولت کانادا را متقاعد کند که بیزینس مورد نظر دارای حداقل شرایط می‌باشد و همچنین می‌تواند این کسب و کار را در سطح جهانی گسترس دهد، می‌تواند این اجازه را کسب کرده و شروع به کار کند. برای بررسی بیشتر این موضوع دولت کانادا سازمان‌هایی که متخصص در زمینه استارتاپ هستند را معرفی کرده است تا شرایط متقاضیان اقامت کانادا از طریق استارت آپ را مورد بررسی قرار دهند.

سازمان‌های حمایت‌ کننده start up به سه بخش تقسیم می‌شوند:

 

۱- اینکیوبیتر‌: این سازمان متخصص در جهت حمایت از انواع استارتاپ‌ها و همچنین کمک شایانی را در اجرایی شدن و رشد بیزینس‌ها می‌کند.

  • BDC Venture Capital
  • Celtic House Venture Partners
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Venture Partners Fund, LP
  • Impression Ventures
  • Information Venture Partners Management Inc.
  • Innovation Platform Capital International LP
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Ltd.
  • PRIVEQ Capital Funds
  • Real Ventures
  • Relay Ventures
  • ScaleUp Venture Partners, Inc.
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Westcap Management Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.

۲- انجل اینوستر‌: این مجموعه در کسب و کارهای نوپا تشکیل می‌شود و سرمایه گذاری‌های کوچک انجام می‌دهد.

  • Canadian International Angel Investors
  • Golden Triangle Angel Network
  • Oak Mason Investments Inc.
  • Southeastern Ontario Angel Network
  • Southwestern Ontario Angel Group
  • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.
  • York Angel Investors Inc.

۳- ونچر کپیتالیست‌: این سازمان در استارت آپ های در حال رشد سرمایه گذاری‌های بزرگی انجام می‌دهند.

  • Alacrity Foundation
  • Alberta Agriculture and Forestry
    • Agrivalue Processing Business Incubator
    • Food Processing Development Centre
  • Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
  • Calgary Technologies Inc.
  • Communitech
  • Creative Destruction Lab
  • Empowered Startups Ltd.
  • Extreme Innovations
  • Genesis Centre
  • Highline BETA Inc.
  • Innovacorp
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Invest Ottawa
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • Launch Academy
  • LaunchPad PEI Inc.
  • NEXT Canada
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • Ryerson Futures Inc.
  • Spark Commercialization and Innovation Centre
  • Spring Activator
  • The DMZ at Ryerson University
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • Waterloo Accelerator Centre
  • York Entrepreneurship Development Institute

 

 

سازمان مهاجرتی الهام کیا
کانادا ویزاکانادا اقامت کانادا تحصیل کانادا سرمایه گذاری کانادا استارت اپ کانادا استارت آپ ویزا مهاجرت کانادا تحصیلی دانش اموزی کانادا تحصیلی دانشگاه پذیرش کالج پذیرش دانشگاه کانادا اپلای کارشناسی اپلای کارشناسی ارشد اپلای مستر اپلای مستر دوم اپلای دکتری پست داک پست دکتری فرصت مطالعاتی کانادا مهاجرت ثبت شرکت کانادا ویزای کار جاب آفر کانادا پیشنهاد کار اکسپرس اینتری اکسپرس انتری اسکیل ورکر اسکیل ترید اسکیل ورکر استانی کارآفرینی کانادا 
اسپانسرشیب اسپانسرشیب فرزندان اسپانسرشیب والدین اسپانسرشیب همسر خوداشتغالی کانادا اقامت دائم کانادا پاسپورت برنامه های استانی کانادا دعوتنامه کاری کانادا توریستی کانادا پناهندگی کانادا کانادا IMP ICT INTERA COMPANY TRANSFER IMMIGRATION CANADA TORENTO VANCOUVER EXPRESS ENTERY VISA STUDY STUDENT VISA WORK VISA 
سازمان مهاجرتی الهام کیا

 

whatsapp
09015940289

برای پیش مشاوره رایگان و راهنمایی بیشتر، با کارشناسان کیا در ارتباط باشید

درخواست مشاوره

رزرو وقت مشاوره

ما به شما کمک میکنیم با توجه به شرایطتان بهترین گزینه را برای مهاجرت انتخاب کنید.با ما در ارتباط باشید.

required
سریع‌ترین راه ارتباطی با سازمان مهاجرتی الهام کیا
0901-5940289